Najave

 • Nove boje Trans Hangouta

  Nove boje Trans Hangouta

  Mi smo novu 2017. zamislilie kao zabavnu, punu novih iskustava i znanja pa smo u tom tonu obojali_e i Trans Hangout! :) Nadamo se da i ti tako zamišljaš novu godinu i da nećeš propustiti nove boje Trans Hangout-a koji će se ove godine organizirati jednom mjesečno. U utorak, 17. (...)

 • Tangerine is the New Black

  Tangerine is the New Black

  LGBTIQ+ inicijativa Filozofskog fakulteta pri KSFF-u AUT 17. siječnja u prostorima KSFF-a predstavlja edukativno-zabavnu filmsku večer pod imenom 'TANGERINE IS THE NEW BLACK'. Događaj, koji je ime dobio spajajući ime projiciranog filma 'Tangerine' i internacionalno popularne i priznate (...)

 • Mirna reintegracija iz perspektive žena i mladih

  Mirna reintegracija iz perspektive žena i mladih

  Zaklada Friedrich-Ebert-Stiftung Zagreb ‎ u Kinu Europa 16. siječnja od 12 do 17 sati organizira konferenciju pod nazivom " Mirna reintegracija iz perspektive žena i mladih " Mirna reintegracija hrvatskog Podunavlja uspješan je mirovni proces međunarodne zajednice, koji je (...)

 • The Yes Men: Pobuna!

  The Yes Men: Pobuna!

  Novu dokumentarnu godinu Restart documentary otvara pretpremijerom filma "The Yes Men: Pobuna!" koja će se održati 18. siječnja u prostoru Zelene akcije / FoE Croatia , a film će vam otkriti zabavnu stranu aktivizma zbog koje ćete novogodišnjoj listi odluka definitivno dodati borbu za (...)

 • Čitaj mi s Norom Verde

  Čitaj mi s Norom Verde

  Centar za Kreativno Pisanje Cekape poziva vas na prvu ovogodišnju tribinu Čitaj mi na kojoj predstavljamo Noru Verde , autoricu dviju zbirki priča i jednog romana te novinskih tekstova čiji je broj nepoznat, a vjerojatno i troznamenkast. Čitamo 19. siječnja od 19 do 21 sat u (...)

 • Jer 90e su bile godine....

  Jer 90e su bile godine....

  Klub studenata sociologije Diskrepancija organizira seriju predavanja pod nazivom "Jer 90-e su bile godine..". Održat će se od 16. do 20. siječnja u dvorani D7 Filozofskog fakulteta u Zagrebu, a ciklusom se želi ukazati na najvažnije događaja 90ih, novo društveno - ekonomsko uređenje i (...)

 • RadioAktivna traži suradnika/icu novinara/ku!

  RadioAktivna traži suradnika/icu novinara/ku!

  Udruga za ljudska prava i građansku participaciju PaRiter , u čijem fokusu su rodna ravnopravnost i ženska prava od jeseni 2016. godine vodi feminističku radio emisiju RadioAktivna . RadioAktivna je kratka emisija na Radio Korzu, koja obrađuje različite teme iz domene rodne ravnopravnosti (...)

 • Zdravstveni odgoj: odgovornost, zdravlje i prevencija

  Zdravstveni odgoj: odgovornost, zdravlje i prevencija

  Predavanje na temu zdravstvenog odgoja održat će ginekolog Dubravko Lepušić , 16. siječnja od 18:30 u prostoru Filozofskog fakulteta u Zagrebu. Na izlaganju će se raspravljati o aktualnoj temi današnje političke klime - pravu na izbor i pravu na živo t.

 • Natječaj za najbolji scenarij za kratki film na temu seksualnosti

  Natječaj za najbolji scenarij za kratki film na temu seksualnosti

  CESI - Centar za edukaciju, savjetovanje i istraživanje poziva sve mlade da se jave na natječaj za najbolji scenarij za kratki film na temu seksualnosti ! Natječaj je dio kampanje "Moja stvar, moj izbor – Vrijeme je da saznaš više" , a cilj je putem društvenih mreža i (...)

 • Hollaback - Predavanje o uličnom uznemiravanju

  Hollaback - Predavanje o uličnom uznemiravanju

  Predavanje o uličnom uznemiravanju održat će se u petak, 09.12. od 18 sati u Klubu za mlade (Avenija Marina Držića 71/A). Vodit će ga članice inicijative Hollaback . Ciljevi predavanja su osvijestiti i razumjeti definiciju, razne oblike te predrasude rodno uvjetovanog nasilja, s (...)

1 2 3 > >>

Iz drugih medija

AEM