Uncategorized

završni party centra za ženske studije

Samo žurka, sunce Zetkino!

Samo žurka, sunce Zetkino!

Leopold Rupnik

Generacija 15./16. obrazovnog programa Centra za ženske studije poziva vas u petak, 3. lipnja, od 19 sati u Spunk na završno druženje Samo žurka, sunce Zetkino!, koje uljučuje predstavljanje suvremenih feminističkih praksi, kviz, prikupljanje donacija za Žensku sobu te, naravno, party.

Na tribini u 19 sati, koju moderira Marija Andrijašević, gostuju Centar za ženske studije (Andreja Gregorina), LGBTIQ inicijativa Filozofskog fakulteta ‘AUT’, veganski kolektiv Hrana, a ne oružje – Zagreb (Zorana Unković i Lea Horvat), Feministički kolektiv fAKTIV (Jelena Tešija i Ivana Živković).

Nakon tribine čeka vas kviz Quizz u kojem ćete se natjecati u kategorijama popularna kultura i književnost, aktivizam i politika te društvo i sport. Ekipu možete prijavite na mail psychodramatic@gmail.com do 3. lipnja u 15 sati. 

Ovogodišnja generacija ženskih studija pripremila je i naslove suvremenih domaćih spisateljica koje ćete moći, uz donaciju od 30 kuna za jedan, 50 kuna za dva naslova, zauvijek prisvojiti i udomiti na vašim policama. Popis knjiga možete pronaći na Facebook eventu.

Hranu će pripremati ekipa iz Okus doma/Taste of Home, a u 22.15 počinje žurka s kolektivom ZbeLe Na Tron.