Uncategorized

Edukacija

Operi seksizam vol.2

Operi seksizam vol.2

Facebook događaja

VoxFeminae, netom prije ljetnih praznika, 2. srpnja od 10 do 17 sati u Zagrebačkom centru za nezavisnu kulturu i mlade – POGON organizira edukaciju pod nazivom “Operi seksizam”. Namjenjena je svima koji/e bi se htjeli/e okušati u ulozi novinara/ke.

Upoznat će vas s osnovnim novinarskim formama i radom feminističke redakcije te će vam omogućiti da uz podršku mentora/ica napišete svoje prve tekstove. Vox će vam, također, pomoći da snimite i montirate videe i osmislite svoje blogove, a zainteresirani/e će sudjelovati u smišljanju i kreiranju novog Voxovog fanzina.

Za prijavu je potrebno do 27. lipnja ispuniti online upitnik.

Na sajtu “Operi sekzizam” možete vidjeti kako tekstove pišu volonteri/ke koje su sudjelovali/e na ranijim edukacijama. Nakon radionice, upravo na tom sajtu, polaznici/e će kroz mentorski rad u narednih nekoliko mjeseci moći dodatno raditi na tekstovima i sadržaju koji ih najviše zanima.

Svi/e polaznici/e dobit će potvrdu o završenoj edukaciji te potvrdu o kompetencijama stečenima volontiranjem. Za sva dodatna pitanja možete se javiti na e-mail adresu: volotiranje@voxfeminae.net