Najave

 • Volontiraj na ljetnom kampu 'TRANSummer'

  Volontiraj na ljetnom kampu 'TRANSummer'

  Kao što smo najavljivale. od 12. do 17. 9. 2017. godine Trans Aid u Rovinju organizira ljetni kamp "TRANSummer" za 30 osoba iz Hrvatske koje će sudjelovati na radionicama, panelima, debatama, sportskim igrama i ostalim aktivnostima TIRVQ tematike.

 • Festival plesa i neverbalnog kazališta

  Festival plesa i neverbalnog kazališta

  Novo izdanje Festivala plesa i neverbalnog kazališta održat će se po osamnaesti put, od 20. do 23. srpnja, u pitoresknom gradiću Svetvinčenat u Istri. Kroz četiri dana i deset raznovrsnih plesnih izvedbi autora i autorica iz raznih krajeva svijeta, koji redom predstavljaju i slave (...)

 • Piknikovanje u vrtu SC-a

  Piknikovanje u vrtu SC-a

  Hrana, a ne oružje - Zagreb ekipa u subotu, 22. srpnja od 18.30 sati poziva staro i novo ljudstvo željno ljetnih akcija, kao i sve one kojima se naprosto hoće piknikovati, na druženje i razgovor uz hranu i piće u vrtu SC-a, volontersko-aktivističkom ostvaraju udruge parkticipacija .

 • Rapha Women's 100 Zagreb 2017.

  Rapha Women's 100 Zagreb 2017.

  U nedjelju 23. srpnja 2017. pridruži se tisućama žena diljem svijeta u vožnji 100 km. Prijave (djevojaka i pratnje) se vrše na mail rapha@biciklijade.com do 20.7.2017. u 12 sati. Potrebno je napisati ime i prezime te datum rođenja. Rapha Women's 100 je međunarodni biciklistički događaj (...)

 • Hrana, a ne oružje & Buvljak za šapice

  Hrana, a ne oružje & Buvljak za šapice

  Klub Kocka poziva sve ljude dobre volje i apetita da se pridruže na manifestaciji događaja Food not bombs, tzv. Hrana, a ne oružje u nedjelju, 23. srpnja od 14 sati . Tim događajem ističe se globalna problematika hrane predstavljene u svijetu kao privilegije, a ne prava svakog bića, što bi (...)

 • Natječaj za dodjelu nagrade za studentski rad na temu ženske i rodne problematike

  Natječaj za dodjelu nagrade za studentski rad na temu ženske i rodne problematike

  Centar za ženske studije promiče obrazovanje o ženskoj i rodnoj problematici na interdisciplinarnoj osnovi te potiče istraživanja koja se tiču ženske subjektivnosti, ženske povijesti i kulture, umjetnosti, roda/spola, moći i znanja, autoriteta i nasilja, smatrajući ih nužnim dijelom (...)

 • Trans Aid te zove da se prijaviš na ljetni kamp

  Trans Aid te zove da se prijaviš na ljetni kamp

  Udruga Trans Aid u Rovinju od 12. do 17. rujna 2017. organizira ljetni kamp "TRANSummer" za 30 osoba koje će sudjelovati na radionicama, panelima, sportskim I društvenim igrama i ostalim aktivnostima TIRVQ tematike. Radi se o prvom kampu u Hrvatskoj za trans, inter i rodno varijantne (...)

Stup srama

Iz drugih medija

AEM