Najave

 • Postani Prajdizan/ka

  Postani Prajdizan/ka

  Povorka ponosa LGBTIQ osoba i obitelji , najdugovječniji politički prosvjed u Hrvatskoj koji se održava već 17 godina u Zagrebu, ne bi bila moguća bez prajdizanki i prajdizana – volonterki i volontera koji su svoje slobodno vrijeme odlučili_e posvetiti mijenjanju društva i (...)

 • KRIMIGRACIJA - kriminalizacija migracija i građanske solidarnosti

  KRIMIGRACIJA - kriminalizacija migracija i građanske solidarnosti

  Studentska inicijativa Studenti za izbjeglice i Klub studenata sociologije "Diskrepancija" upućuju poziv za prijavu na simpozij "KRIMIGRACIJA – kriminalizacija migracija i građanske solidarnosti" koji će se održati 27. i 28. studenog 2018., u konferencijskoj dvorani (...)

 • 17. Povorka ponosa!

  17. Povorka ponosa!

  17. Povorka ponosa LGBTIQ osoba i obitelji održat će se 09. lipnja 2018. godine. "Pozivamo sve da i ove godine veselo i borbeno koračaju s nama, da svima glasno kažemo da nam je dosta homofobije, bifobije i transfobije kojom nas bombardiraju iz saborskih klupa i medijskih prostora te da (...)

 • ZA reforme za LJUDE - prosvjedna povorka

  ZA reforme za LJUDE - prosvjedna povorka

  Tražimo reforme za ljude - reforme koje idu u korist svih građana, a ne samo kapitala i privilegirane "elite", reforme koje će osigurati kvalitetniji život i ostanak ljudi u Hrvatskoj! Pridružite se - prosvjedna povorka kreće u utorak, 1.5.2018. u 11.00 od Radničkog doma prema parku (...)

 • Smoqua - Ponos i predrasude!

  Smoqua - Ponos i predrasude!

  Udruga LORI u suradnji s PaRiterom, GSG i CŽS FFRI najavljuje ovogodišnje izdanje festivala Smoqua - Ponos i predrasude! Ujedinjene/i u različitosti, kroz tri dana festivala sve/i zainteresirane/i moći će se uključiti u događanja i aktivnosti usmjerene na upoznavanje (...)

 • Festival tata u Hrvatskoj!

  Festival tata u Hrvatskoj!

  Veleposlanstvo Švedske u suradnji s udrugama Status - M i Roditelji u akciji - Rode predstavljaju "Festival tata" koji počinje danas, 19.03. na Dan očeva, a trajat će do 22. travnja. Festival tata nastavlja se na projekt Švedskog Instituta i švedskog fotografa Johan (...)

Stup srama

Iz drugih medija

AEM