Uncategorized

Unutar mjeseca ponosa

Teenage Queer Angst Party

Teenage Queer Angst Party

Facebook događaja

U sklopu mjeseca ponosa Zagreb Pride poziva sve na “Teenage Queer Angst” parti koji će se održati 2. lipnja u JIggy baru, u Zagrebu. 

Pride je odlučilo napraviti ovaj parti jer su shvatili_e da takvo nešto fali na partyjima LGBTIQ populacije. 

“Pjesme koje smo slušali_e dok smo se bunili_e protiv nepravde u školama, roditelja i roditeljica, sistema i odrastanja. Sva muzika koju hejtate, ali ju potajice slušate spada u tu kategoriju. Od devedesetih kada je rock, punk i grunge bio “it” glazba do današnje tumblr generacije kada je indie i electropop “it” glazba. Zaurlajmo svi hitove bendova Offspring, Bad Religion, Blink182, Bloodhound Gang, Pearl Jam, Nirvana, Soundgarden, Alice in Chains, Sum41, Linkin Park, Korn, Rise Against, Rage Against The Machine, Hole, Bikini Kill, Dead Kennedys, Ramones, Green Day, Charli XCX, Arcade Fire, Crystal Castles, Grimes, Robyn, GusGus, Editors, AlunaGeorge i još mnoooooge druge”, poručuju organizatori_ice

Dresscode su karirane košulje, marame, irokeze, sve što vam je srcu drago!

Događanja u sklopu Mjeseca ponosa su također sjajna prilika da se opremite za Prajd te i na ovom događanju imate priliku donirati za Prajd 2017., a samim time i odabrati prigodne poklone. Što sve se nudi kao poklon uz donaciju provjerite ovdje.