Članci s tagom: nacionalna-zaklada-za-razvoj-civilnog-drustva

 • 'Ugrožen je društveni razvoj građen zadnjih 15 godina'

  'Ugrožen je društveni razvoj građen zadnjih 15 godina'

  Nakon napada na medije, zdravstvo, represivni sustav, aktualna vlast nastavlja svoj pohod prema civilnim udrugama. Pod parolom 'zaslužnima, a ne potrebitima', Vlada je (...)

 • Civilno društvo protiv smanjivanja sredstava za najranjivije skupine

  Civilno društvo protiv smanjivanja sredstava za najranjivije skupine

  Savjet za razvoj civilnog društva pri Vladi i organizacije civilnog društva koje se brinu o potrebama osoba s invaliditetom, mladih, beskućnika i drugih ranjivih (...)

 • Zastraši pa vladaj

  Zastraši pa vladaj

  Dok Hasanbegović potpisuje odluke za raspuštanje Stručnog povjerenstva za neprofitne medije povlačeći tako prvi, ali krajnje ozbiljan potez za ukidanje slobode govora (...)

 • Godišnje nagrade za volonterstvo i sudioničku demokraciju

  Godišnje nagrade za volonterstvo i sudioničku demokraciju

  Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva dodijelila je godišnje nagrade za volonterstvo osnovnim i srednjim školama te godišnje nagrade za sudioničku demokraciju jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave. Dodjela nagrada održana je u muzeju "Mimara", u Zagrebu. Nagrade "Škola - prijatelj zajednice" i "Zajedno za bolje" nagrađenima su uručili Cvjetana Plavša-Matić i Boris Hajoš.

 • Zaklada nagradila škole i lokalnu samoupravu

  Zaklada nagradila škole i lokalnu samoupravu

  Nacionalna zaklada održala je svečanu dodjelu godišnjih nagrada za volonterstvo osnovnim i srednjim školama te godišnje nagrade za sudioničku demokraciju jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave. Nagrade "Škola prijatelj zajednice" nagrađenima je uručila predsjednica Vlade Jadranka Kosor, a nagradu "Zajedno za bolje" uručio je predsjednik Hrvatskoga sabora Luka Bebić.

Iz drugih medija

AEM