Članci s tagom: zavod-za-zaposljavanje

 • Samozapošljavanje žena

  Samozapošljavanje žena

  Grad Zagreb nositelj je 165.000 eura vrijednog IPA projekta, kojim bi se trebalo omogućiti samozapošljavanje 45 nezaposlenih visokoobrazovanih žena.

 • Na burzi 750 nezaposlenih novinarki i novinara

  Na burzi 750 nezaposlenih novinarki i novinara

  Prema podacima Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (HZZ) od 31. prosinca 2012., na burzi je registrirano 745 nezaposlenih novinara/ki i pet urednika/ca, prenosi (...)

 • Osoba koju je nemoguće zaposliti

  Osoba koju je nemoguće zaposliti

  Prije dvije godine prva generacija prvostupnika završila je svoje eksperimentalno školovanje. Do danas malo se toga promijenilo što se tiče njihovog pozicioniranja na tržištu rada, osmišljavanja trogodišnjih programa i raščiščavanja zbrke nastale zbog bezglavog uvođenja bolonjske reforme. Na primjeru prvostupnice Pomorskog prometa studija pomorske tehnologije jahta i marina može se zaključiti da osim glavobolje i nesanice zbog birokratskih zavrzlama i neispunjenih obećanja matičnog fakulteta ništa od onog navodno zagarantiranog trogodišnji diplomanti ne dobivaju.

 • Boli činjenica da ima toliko žena na Zavodu za zapošljavanje

  Gordana Simonović razgovarala je za Libelu sa saborskom zastupnicom SDP-a Nadicom Jelaš . Gospođo Jelaš, vrlo ste aktivni u radu saborskog Odbora za (...)

Iz drugih medija

AEM