Članci s tagom: zena-godine

 • Kakva je to 'superžena' po mjeri HDZ-a?

  Kakva je to 'superžena' po mjeri HDZ-a?

  Vođeni svojom savješću, kako je za "Slobodnu" pojasnio Kruno Peronja, HDZ-ovi članovi Županijske skupštine, zajedno s dijelom koalicijskih partnera iz HGS-a, ovog su (...)

 • Županijska skupština odbila dati nagradu za Ženu godine Mirjani Kučer

  Županijska skupština odbila dati nagradu za Ženu godine Mirjani Kučer

  Na današnjoj sjednici Županijske skupštine Splitsko-dalmatinske županije nije prihvaćen prijedlog Povjerenstva za ravnopravnost spolova da se nagrada za ženu (...)

 • Časopis Zaposlena izabrao Ženu godine

  Časopis Zaposlena izabrao Ženu godine

  Generalna direktorica tvrtke za savjetovanje i poslovanje nekretninama Colliers International Hrvatska Vedrana Likan proglašena je Ženom godine 2012. na završnoj svečanosti ovogodišnjeg izbora za Ženu godine. jedna od nominiranih u ovogodišnjem izboru bila je i Tajana Broz, urednica Libele.

 • Vida Demarin je žena godine

  Vida Demarin je žena godine

  Po izboru časopisa Zaposlena Žena godine 2011 . je liječnica Vida Demarin , predstojnica Klinike za neurologiju KB Sestre milosrdnice u Zagrebu, profesorica (...)

 • Mirjana Krizmanić dobila nagradu "Žena godine" koju dodjeljuje časopis Zaposlena

  Mirjana Krizmanić dobila nagradu "Žena godine" koju dodjeljuje časopis Zaposlena

  "Jedan je od mojih uzora, kao žena i kao stručnjak. Moralna je vertikala ove zemlje. Njezina je vrijednost što vrlo važne stvari može reći na jednostavan način prihvatljiv svima, " nakon čestitki rekla je odvjetnica Silvana Smodlaka.  Znanstvenicu, uglednu psihologinju i sveučilišnu profesoricu te aktivisticu Mirjanu Krizmanić, žiri časopisa Zaposlena prepoznao je kao uzor svim ženama i kao jedan od najvažnijih glasova borbe za ravnopravnost spolova. Pored pobjednice Mirjane Krizmanić, ovogodišnje kandidatkinje su bile i Damjana Domanovac, Ljiljana Pišpek Mlinarić, Rašeljka Maras Juričić i Darija i Iris Bostjančić.

Iz drugih medija

AEM