Članci s tagom: zene-poduzetnice

 • Pokrenuti vlastiti posao?

  Pokrenuti vlastiti posao?

  CESI je u studenom u Zagrebu provodio jednodnevne radionice, u okviru programa Socijalna pravda i jednake mogućnosti, namijenjene ženama koje žele pokrenuti posao (...)

 • Jadranka Boban Pejić poduzetnica godine

  Jadranka Boban Pejić poduzetnica godine

  Direktorica hrvatske tvrtke Biovega Jadranka Boban Pejić osvojila je priznanje poduzetnica godine u kategoriji izvanredna postignuća u poslovanju u izboru Europske banke za obnovu i razvoj (EBRD), priopćeno je iz ureda EBRD-a u Zagrebu i iz Biovege. Čelnica Biovege, tvrtke koja se bavi uvozom i distribucijom ekoloških proizvoda, prva je hrvatska poduzetnica koja je osvojila to ugledno priznanje.

 • U Dubrovniku održan Međunarodni susret žena poduzetnica

  U Dubrovniku održan Međunarodni susret žena poduzetnica

  Međunarodni susret žena poduzetnica održan je u subotu u Dubrovniku u organizaciji Županijske komore Dubrovnik Hrvatske gospodarske komore, a pod pokroviteljstvom Jadransko-jonskih gospodarskih komora. Skup je okupio stotinjak sudionica, a uz dubrovačke poduzetnice na susretu su bile i članice talijanskog ogranka poslovnih profesionalnih žena (BPW) te članice Udruge "Krug" - Hrvatske mreže poslovnih mreža. Cilj susreta je jačanje svijesti o ženskom poduzetništvu te potrebi međunarodnoga umrežavanja i poslovnog lobiranja.

Iz drugih medija

AEM