U fokusu

Dežurstva u Varšavskoj i prosvjedi se nastavljaju

Marš s koferima na Poglavarstvo

Zelena akcija i pravo na grad pozivaju sve građane i građanke da se priključe Maršu na Poglavarstvo. Okupljanje je danas u 18h dođu u Varšavskoj, nakon toga se kreće prema Državnom odvjetništvu u Gajevoj gdje će se otpjevati pjesma “Zagreb te zove”. Pjesmu možete poslušati ovdje. Nakon Odvjetništva povorka kreće prema Gradskom poglavarstvu gdje će se uputiti poziv gradonačelniku Milanu Bandiću da spakira kofere i da ostavku. Podsjetimo, aktivisti/ce već četvrtu noć dežuraju u Varšavskoj.

Marš s koferima na Poglavarstvo

Murray Williams

Zelena akcija i pravo na grad pozivaju sve građane i građanke da se priključe Maršu na Poglavarstvo. Okupljanje je danas u 18h dođu u Varšavskoj, nakon toga se kreće prema Državnom odvjetništvu u Gajevoj gdje će se otpjevati pjesma “Zagreb te zove”. Pjesmu možete poslušati ovdje.

Nakon Odvjetništva povorka kreće prema Gradskom poglavarstvu na Trgu Stjepana Radića gdje će se uputiti poziv gradonačelniku Milanu Bandiću da spakira kofere i da ostavku.

Podsjetimo, aktivisti i aktivistice već četvrtu noć zaredom dežuraju u Varšavskoj, dežurstva se nastavljaju i za vrijeme prosvjedne povorke i Marša na Poglavarstvo.

Ponesite kofere i vidimo se u Varšavskoj!