U fokusu

Autonomna ženska kuća Zagreb organizira humanitarnu akciju za prikupljanje sredstava za daljnji rad Skloništa

Oni ih nazivaju raznim imenima. Vi nazovite 060 9004!

Autonomna ženska kuća Zagreb – žene protiv nasilja nad ženama poziva na središnje događanje u okviru kampanje “Oni ih nazivaju raznim imenima. Vi nazovite 060 9004.” u organizaciji Avona i Autonomne ženske kuće Zagreb.  Na središnjem događanju kampanje  koje će se održati subotu  25. rujna 2010. godine od 10:00 do 14:00 u Bogovićevoj 1,  javnosti će se predstaviti telefonski broj koji građanke i građani mogu zvati te na taj način donirati  6,15 kuna (PDV uključen) i podržati žene u njihovoj borbi protiv nasilja. Na taj način planira se prikupiti sredstva za daljnji rad skloništa.

Oni ih nazivaju raznim imenima. Vi nazovite 060 9004!

Autonomna ženska kuća Zagreb – žene protiv nasilja nad ženama poziva na središnje događanje u okviru kampanje “Oni ih nazivaju raznim imenima. Vi nazovite 060 9004.” u organizaciji Avona i Autonomne ženske kuće Zagreb.  

Na središnjem događanju kampanje  koje će se održati subotu  25. rujna 2010. godine od 10:00 do 14:00 u Bogovićevoj 1,  javnosti će se predstaviti telefonski broj koji građanke i građani mogu zvati te na taj način donirati  6,15 kuna (PDV uključen) i podržati žene u njihovoj borbi protiv nasilja. Na taj način planira se prikupiti sredstva za daljnji rad skloništa, a također podići javnu svijest o problemu nasilja nad ženama.

Osim telefonskim pozivima na broj 060 9004, akciju možete podržati i kupnjom nakita: Avonove Infinity ogrlice, narukvice i prstena po cijeni od 25, 00 do 35, 00 kuna po komadu.

Kampanja kao i središnje događanje imaju za cilj osvijestiti problem nasilja nad ženama te doprinijeti misiji osnaživanja žena. Temeljna aktivnost Autonomne ženske kuće Zagreb je pružanje sigurnog I tajnog smještaja ženama koje su preživjele partnersko nasilje. Autonomna ženska kuća Zagreb je jedina organizacija takve vrste u Zagrebu, a do sada je teško uspijevala prihvatiti sve žene i njihovu djecu koje/i su trebale pomoć i sklonište pred nasilnicima. Nažalost, nakon 20 godina rada, organizaciji prijeti zatvaranje jer su ovogodišnja sredstva namijenjena AŽKZ-u smanjena.