U fokusu

Više od knjižare

Nakon što je krajem prošle godine predstavio temeljito obnovljeni webshop, “Što čitaš?” nakon nekoliko godina djelovanja bez prostora ponovno ima vlastiti kutak za knjige. Knjižara je snage udružila sa Sapunotekom, obrtom koji nudi izbor ručno rađenih prirodnih sapuna i prirodne kozmetike, a otvorenje njihovog zajedničkog prostora u Gundulićevoj 11 u Zagrebu održano je u subotu.  

Više od knjižare

Nakon što je krajem prošle godine predstavio temeljito obnovljeni webshop, “Što čitaš?” nakon nekoliko godina djelovanja bez prostora ponovno ima vlastiti kutak za knjige.

Knjižara je snage udružila sa Sapunotekom, obrtom koji nudi izbor ručno rađenih prirodnih sapuna i prirodne kozmetike, a otvorenje njihovog zajedničkog prostora u Gundulićevoj 11 u Zagrebu održano je u subotu.  

Uz sve već ponuđeno u obnovljenom “webshopu”, knjižara Što čitaš? će okupljati i proizvode svih onih koji sami izrađaju stvari. “Otvoreni smo za sve prijedloge i rado ćemo surađivati sa svima koji nešto rade”, poručuju iz knjižare.

Ipak, za Što čitaš? fokus je i dalje na knjigama i knjižara će, ističe se, pokušati pokriti što veći raspon tema, od anarhizma do feminizma, od ekologije i održivog življenja do uradi sam/a priručnika, od književnosti i suvremene umjetnosti do underground stripa i fanzina. 

Knjige su nove i antikvarne, od kojih su potonje posebno zanimljive stoga što niti jedna od njih cijenom ne premašuje 50 kuna. Uz domaće naslove tu je i izbor literature na engleskom kao i izbor besplatnih publikacija.