Vijesti

09.03.2009. 15:04:06

Zelena lista istaknula kandidatkinju za županicu Karlovačke županije

Kandidatkinja Zelene liste za županicu Karlovačke županije je Anita Mihalić.

Anita Mihalić (29) je ekonomistica (po Bolonji) sa završenom visokom poslovnom školom Libertas, a polaznica je specijalističkog studija čijim završetkom bi trebala postati magistra struke. Zaposlena je kao stručna suradnica za financije u općini Stupnik.

Tajnik Mile Sokolić kaže kako su time htjeli doprinjeti i ravnopravnosti spolova.
- Cijelo smo vrijeme naglašavali našu želju da kandidiramo žensku osobu i, na neki način, doprinesmo rodnoj ravnopravnosti u političkom životu i poslije dosta muka smo uspjeli! Naša kandidatkinja za županicu je mlada žena iz Ozlja, ekonomistica, Anita Mihalić i vjerujem da će ona izazvati dovoljno pažnje u ovom svijetu muških kandidata - smatra Sokolić.

No, da bi na izborima mogli sudjelovati, za županijsku razinu trebaju pomoć. Inače, kandidatura prve žene za karlovačku županicu može biti upitna jer za to treba sakupiti 2.500 potpisa.
- Naravno, mi ćemo se potruditi! Ali, mogućnost vidimo u pozivu volonterima, vanstranačkim osobama, koje nam žele pomoći, koje vide u našem nastojanju pozitivan znak ili promjenu. Neka nam se priključe i jave na naše kontakte ili 091 540-2767, da pokušamo skupiti dovoljno potpisa i kandidiramo županicu za Karlovačku županiju - pozvao je Sokolić.


Kandidatkinju Zelena lista ima i za čelno mjesto u gradu Ozlju.


- To je predsjednica ozaljske podružnice Zelene liste Đurđa Perko, koja je napravila velik posao, mislim da su 'zeleni' u Ozlju najaktivniji. Očekujem da će Ozljani imati bolji rezultat nego mi ostali - ocjenio je Sokolić.

Tagovi: lokalni izbori, zelena lista

Vezani članci:

Facebook komentari

Iz drugih medija

AEM