Vijesti

13.03.2009. 08:22:15 (Pregrada.info/Večernji list)

Dvije žene u utrci za gradonačelnicu: Krušlin (SDP) - Kapac (HDZ)

Ana Krušlin

Ana Krušlin

Kao što je Libela već i najavila, u Pregradi (Krapinsko-zagorska županija) će se za mjesto gradonačelnice boriti dvije žene tako da već sada znamo bar jedan u grad koji će nakon izbora imati gradonačelnicu.

SDP Pregrade donio je i službenu odluku o svojim kandidatima za sljedeće izbore.
SDP-ova kandidaktinja za gradonačelnicu je ekonomistica Ana Krušlin (42), s radnim iskustvom od 1985., od proizvodnje do rukovodećih funkcija u računovodstveno-financijskim poslovima. U politici je aktivna od 1995., predsjednica je Gradskog odbora SDP-a Pregrade u drugom mandatu i članica Gradskog Vijeća Grada Pregrade.

Aktivna je u Forumu žena, ŽNK Pregrada, KUD-u Pregrada. Ana Krušlin ističe kako želi da sve gradske udruge dobiju svoje prostore u kojima bi mogle raditi, a ne da su praktički beskućnici.

- Želim da mladi budu pregradski potencijal, a ne problem kakvim ih se tretiralo u protekle četiri godine. I što je najvažnije, želim da gradska uprava opet ima čiste račune i da ih polaže i za njih odgovara svojim građanima i građankama jer dosta je bilo fontana i skandala - samo je dio programa s kojim će prva pregradska esdepeovka u izbornu bitku za gradonačelničku fotelju s prvom pregradskom hadezeovkom Vilmicom Kapac.

- Smatramo da se razvitak grada ne može temeljiti na gradnji trgova i fontana, nego da se treba brinuti o ljudima, a naši ljude žive i u pregradskim selima - ističe Ana Krušlin. Nositelj liste SDP-a za Gradsko vijeće bit će Marko Vešligaj (27), diplomirani ekonomist zaposlen u Poreznoj upravi.

Tagovi: hdz, lokalni izbori, sdp

Vezani članci:

Facebook komentari

Iz drugih medija

AEM