Vijesti

09.04.2009. 15:23:01

Ingrid Antičević Marinović za gradonačelnicu Zadra

Ingrid Antičević Marinović, kandidatkinja je za gradonačelnicu Zadra na lokalnim izborima. Dugogodišnja odvjetnica, saborska zastupnica SDP-a, bila je predsjednica saborskog Odbora za zakonodavstvo i ministrica pravosuđa, uprave i lokalne samouprave u koalicijskoj Vladi. Ingrid je i predsjednica Gradske organizacije SDP-a Zadra, članica Nacionalnog vijeća za borbu protiv korupcije i Državnoodvjetničkog vijeća te nositeljica plakete Javnobilježničke komore za unapređenje rada javnog bilježništva.

Na konferenciji za novinare još u listopadu 2008. kad je istaknuta njezina kandidatura, kazala je kako se stranačka politika za vodstvo grada Zadra nije odviše promijenila, te da joj je primarni cilj stvoriti 'grad po mjeri čovjeka', odnosno grad i njegovo vodstvo u službi građana.

'Kao gradonačelnica Zadra, mogu obećati kako će grad konačno preuzeti neke funkcije, koje mu možda i ne pripadaju, ali su ključne za njegovo funkcioniranje', istakunla je Antičević Marinović, misleći pritom na socijalnu i fizičku sigurnost građana.

 

Tagovi: ingrid antičević marinović, lokalni izbori, sdp, zadar

Vezani članci:

Facebook komentari

Prikaži stare komentare (1)

Stari komentari

c......:
svakako imate moj glas, smatram da ste jedina koja neće misliti samo na vlastiti probitak. u ovom gradu zaista postoje i oni ljudi koji vlastitim radom nemogu osigurati život dostojan čovjeka a o kupovini stana da se ne govori, meni osobno bi trebala tri života ili više da to ostvarim. vaš program obećava vi imate volju a kad ima volje ima i načina sretno
11.05.2009. 17:58

Iz drugih medija

AEM