Vijesti

16.04.2009. 15:48:52

Grupa podrške za Tatjanu Tomaić

Tatjana Tomaić, nezavisna kandidatkinja za gradonačelnicu Pule ima Facebook grupu podrške: Tatjana Tomaić za gradonačelnicu grada Pule.

Podsjećamo, motom 'Za novu Pulu' Tatjana Tomaić najavila je svoju kandidaturu za gradonačelnicu Pule na  lokalnim izborima. Kao glavni povod za kandidaturu istaknula je vlastito ali i opće nezadovoljstvo trenutnim stanjem u gradu u kojemu, kako kaže, ništa ne funkcionira. - Grad i građani na samom su dnu, a sve je to rezultat dosadašnje nestručne vlasti i njihove političke nekompetencije, kaže Tomaić objašnjavajući kako je do tih saznanja došla istražujući za svoj magistarski rad koji piše na temu IDS-a.

No, izuzev nezadovoljstva trenutnom vlašću smatra kako je došlo vrijeme za ženski senzibilitet u vodstvu grada te će stoga u svom programu posebnu pažnju posvetiti problemima žena, a poglavito majki. - Zbog nedovoljne brige i organizacije sustava u današnje vrijeme žene su kažnjene što su majke. Stoga ću se zalagati za 24-satni rad vrtića i jaslica kao i za povećanje gradske naknade za novorođeno dijete s dosadašnjih 500 kuna na 3 tisuće, kaže Tomaić.

Tagovi: lokalni izbori, pula, tatjana tomaić

Vezani članci:

Facebook komentari

Stup srama

Iz drugih medija

AEM