Uncategorized

Poziv na konferenciju

Konferencija TEDxMaksimirWoman na temu momentuma

Konferencija TEDxMaksimirWoman na temu momentuma

TEDxMaksimirWomen dio je globalne TEDWomen konferencije koja će ovog puta staviti naglasak na temu momentuma koji nas pokreće i potiče na promjene, na stvaranje i koračanje prema naprijed.

U sklopu nadolazeće TEDWomen konferencije koja će se održati u Montereyu, California, SAD na temu ‘Momentum’, održat će se još oko 250 TEDxWomen događaja u čak 150 zemalja svijeta pa tako i u Zagrebu, u organizaciji TEDxMaksimir.

Tim TEDxMaksimir svoj put je započeo 2011. godine upravo s TEDxMaksimirWomen događajem. Vrijedan zagrebački tim djeluje već pune 4 godine, a do sada je odradio 11 TEDx događaja na 6 različitih lokacija. Ovaj mjesec pojačali su volonterski tim s novih 50-ak TED entuzijasta/kinja koji/e su prepoznali/e vrijednosti TED-a i TEDx-a te će u sklopu TEDxMaksimir tima promovirati i širiti ideje vrijedne širenja.

U sklopu nadolazeće konferencije TEDWomen ‘Momentum’, glavni organizatori odlučili su prikupiti fotografije svih TEDxWomen organizatora širom svijeta, te će fotografije u sklopu vizualne prezentacije biti prikazane na centralnom događaju te također na svim ostalim TEDxWomen događajima diljem svijeta.

TEDxMakisimirWomen ‘Momentum’ održat će se 28. svibnja 2015. godine s početkom u 17:30 sati u KUC-u Travno.

Sve informacije o TEDxMaksimir možete pronaći na: www.tedxmaksimir.com