Uncategorized

program traje od od listopada 2014. do siječnja 2015.

Kultupunktova novinarska školica – Svijet umjetnosti

Kultupunktova novinarska školica – Svijet umjetnosti

truthout.org

I ove godine KURZIV – Platforma za pitanja kulture, medija i društva organizira edukacijski program pod nazivom Svijet umjetnosti.

Kako bi pridonio usavršavanju autora u području novinarstva, posebice onih koji prate kulturu, KURZIV – Platforma za pitanja kulture, medija i društva organizira edukacijski program pod nazivom Kultupunktova novinarska školicaSvijet umjetnosti. I ove godine Školica kroz seriju predavanja pažnju usmjerava na suvremenu vizualnu umjetnost, dok će se u radioničkom segmentu posvetiti pisanim i zvučnim formama novinarskog izražavanja.

Program, u trajanju od listopada 2014. do siječnja 2015., održavat će se u net.kulturnom klubu mama i klubu Booksa.http://www.libela.org/admin/index.php?module=novost&type=novost&action=mod&new_id=1

Prijaviti se mogu svi i sve zainteresirani/e u dobi od 20 do 30 godina (studenti/ce, zaposleni/e, nezaposleni/e…), odnosno svi i sve oni/e koji žele usavršiti svoje novinarske vještine i saznati više o različitim aspektima suvremene vizualne umjetnosti. Polaznici/e ne moraju imati novinarskog iskustva.

Prijava treba sadržavati sljedeće podatke: ime i prezime, kratki životopis (do 150 riječi) motivacijsko pismo (do 1.800 znakova), autorski osvrt na neko događanje u području kulture (od 1.800 do 2.700 znakova) te kontakt podatke (e-mail, broj mobitela). Prijave treba slati na adresu elektroničke pošte novinarska.skolica@gmail.com s naslovom “Prijava za novinarsku školicu”, najkasnije do 5. listopada. Sva pitanja također možete postaviti na adresu elektroničke pošte.

Ovaj edukacijski program je besplatan za sve. 

Detalje o programu i prijavi potražite u priloženom dokumentu.