Uncategorized

Nagrade najuspješnijoj poduzetnici i menadžerici za rezultate poslovanja ostvarene u 2008. godini

22. svibanj 2009., Zagreb

U povodu 17. svibnja – Svjetskog dana poduzetnica, Hrvatska udruga poslovnih žena KRUG tradicionalno organizira obilježavanje Svjetskog dana poduzetnica u petak, 22. svibnja 2009. godine s početkom u 11 sati u Vijećnici Hrvatske gospodarske komore u Zagrebu.

U okviru svečanosti će se po prvi put dodijeliti nagrade najuspješnijoj poduzetnici i menadžerici za rezultate poslovanja ostvarene u 2008. godini.

Pozdravnim govorom nazočnima će se obratiti gđa Marija Šola, predsjednica Udruge KRUG, gđa Helena Štimac Radin, predstojnica Ureda za ravnopravnost spolova Vlade RH, gđa Tajana Kesić-Šapić, državna tajnica, Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva, gđa Gordana Sobol, predsjednica Saborskog Odbora za ravnopravnost spolova, gđa Zdenka Mesić, načelnica, Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva, gđa Helena Kasanić, pomoćnica savjetnika Predsjednika za gospodarstvo i osobna izaslanica Predsjednika Republike, gđa Jadranka Kosor, potpredsjednica Vlade RH i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti.

 

Hrvatska udruga poslovnih žena KRUG djeluje od 1992. godine i kao osnovni zadatak postavila je promicanje i osnaživanje ženskog poduzetništva te unaprjeđenje rada poslovnih žena kroz njihovo povezivanje, međusobnu suradnju i pomoć te organiziranje seminara i radionica. Obilježavanje Svjetskog dana poduzetnica jedna je od mnogobrojnih i stalnih aktivnosti ove udruge.