Uncategorized

Rok za prijavu traje do 07. listopada 2013.

Obrazovni program Ženskih studija

Obrazovni program Ženskih studija

snakegirl

Centar za ženske studije objavljuje poziv za prijavu na obrazovni program. Prijava zainteresiranih pristupnica i pristupnika za ovogodišnji obrazovni program Ženskih studija sastoji se od pisanoga životopisa i kraćega pisanog obrazloženja interesa za program (do 1 kartice teksta). Uz osnovne podatke u životopisu molimo navesti podatke o formalnom i neformalnom obrazovanju, studentskom, profesionalnom statusu/zanimanju te dosadašnje interese iz područja ženskih/rodnih ili feminističkih teorija i praksi.

Prijave molimo slati na obrazovni@zenstud.hr

Rok za prijavu traje od 19. rujna 2013. do 07. listopada 2013.

Odabir ćemo učiniti na temelju pristiglih prijava i obavljenoga razgovora, nakon čega ćemo obavijestiti o detaljima provedbe programa koji će odpočeti prvi tjedan u studenom 2013.

Participacija za dvosemestralni program iznosi 500 kuna.

Program će se odvijati dva puta tjedno, ponedjeljkom i srijedom od 17 – 18.30 sati i 19 – 20.30 sati, od studenog, 2013. do svibnja, 2014. godine, a mogućnost redovitog pohađanja nastave je jedan od osnovnih kriterija odabira polaznica/ka.

Voditeljica obrazovnog programa je doc. dr. Ankica Čakardić.

Centar za ženske studije zadržava pravo na eventualne izmjene programa.

Detaljnije informacije mogu se dobiti u Centru za ženske studije, Zagreb, Dolac 8, putem e-pošte  zenstud@zenstud.hr ili na web-stranici CŽS.