Uncategorized

Akademska godina 2016/2017

Počeli upisi na obrazovni program Centra za ženske studije

Počeli upisi na obrazovni program Centra za ženske studije

Iva Marčetić

Centar za ženske studije poziva sve zainteresirane da se prijave na ovogodišnji obrazovni program Centra.

Program se sastoji od nekoliko cjelina: Uvoda u ženske studije, feminističke teorije i prakse, ženska reproduktivna prava i feministička kritika nasilja te feministička kritika umjetnosti i reprezentacije roda. Početak je predviđen za 24. listopad, a participacija za dvosemestralni program je 800 kuna. Predavanja će se održavati dva puta tjedno, ponedjeljkom i srijedom od 17 do 21 sat u prostorijama Centra za ženske studije na adresi Dolac 8, a program će trajati do svibnja 2017. godine. Voditeljica obrazovnog programa je doc. dr. Ankica Čakardić, a koordinatorica Andreja Gregorina.

Prijaviti se možete slanjem životopisa i kraćega obrazloženja zašto želite upisati studije, do jedne kartice teksta. Uz osnovne podatke u životopisu je važno navesti podatke o formalnom i neformalnom obrazovanju, studentskom, profesionalnom statusu/zanimanju te dosadašnje interese iz područja ženskih/rodnih ili feminističkih teorija i praksi.

Prijave se podnose na mail adresu obrazovni@zenstud.hr, a rok za prijavu je 25. rujan. Više o samim predavanjima i programu potražite na stranicama Centra.