Uncategorized

Ženska soba vas poziva na trening

Prevencija seksualnog nasilja

Prevencija seksualnog nasilja

Zadovoljstvo nam je što Vas možemo pozvati na trening za studente/ice odnosno volontere/ke, Prevencija seksualnog nasilja, koji provodi Ženska soba – Centar za seksualna prava.

Trening će se održati 22. studenog 2013. (od 10.00h – 17h) i 23. studenog 2013. (od 10.00h -17.00h) u Hotelu Palace, Trg J.J.Strossmayera 10, Zagreb.

Na treningu će se obrađivati teme rodno uvjetovanog nasilja, oblici i rasprostranjenost seksualnog nasilja, posljedice seksualnog nasilja, Protokol o postupanju u slučaju seksualnog nasilja u školama, oblici pomoći i zaštite te metodologija rada s mladima.

Trening će voditi Vukmanić Maja Rajter (prof. socijalne pedagogije), Antonija Hojt Ilić (prof. socijalne pedagogije) i Paula Zore (prof. povijesti i komparativne književnosti).

Nakon završenog treninga svaki volonter/ka će u suradnji s Ženskom sobom, provesti 2 radionice za mlade u srednjim školama u svojim lokalnim zajednicama. Sudionici/e će primiti potvrdu o završenom treningu i provedenim radionicama.

Poželjno je iskustvo u osmišljavanju i provedbi radionica, a prednost imaju oni s prebivalištem izvan Zagreba.

Trening je besplatan i obvezno je prisustvovanje tijekom cjelokupnog trajanja treninga. Trening se provodi u okviru programa kojeg financijski podupire Ministarstvo socijalne politike i mladih, a u suradnji sa Gradskim uredom za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom.

Rok za prijave je 12. studeni 2013.

Molimo Vas da nam do isteka roka putem e-maila (zenska.soba@zenskasoba.hr) pošaljete ispunjenu prijavnicu i životopis.

Prijavnicu možete preuzeti OVDJE!

Srdačan pozdrav,
Tim Ženske sobe