U fokusu

Mirjana Oštrec za gradonačelnicu Sv. Ivana Zeline

Gradske organizacije Hrvatske seljačke stranke (HSS) i Hrvatske stranke umirovljenika (HSU) potpisale su koalicijski sporazum o zajedničkom nastupu na lokalnim izborima u Svetom Ivanu Zelini i predstavile zajedničku kandidatkinju za gradonačelnicu Mirjanu Oštrec te za zamjenike Slavka Goričkog i Šteficu Kamenarić – Filipović, sve iz HSS-a.

“Želimo da grad Sveti Ivan Zelina bude prepoznat kao moderna oaza mira smještena nadomak metropole. Vođena učinkovitom i otvorenom javnom upravom koja konkretnim mjerama potiče mlade na obrazovanje, poduzetnike, obrtnike i poljoprivrednike na kreativnost i izvrsnost u radu, Zelina i njena okolica postat će kraj u kojem je poželjno živjeti i stvarati “, naglasila je kandidatkinja za gradonačelnicu, mlada magistra agronomije Mirjana Oštrec.

“Izgradit ćemo ceste do svih naših naselja i osigurati priključak na vodu za sva zelinska kućanstva. Decentralizacijom sredstava gradskog proračuna, ojačat ćemo i ulogu mjesnih odbora koji najbolje znaju kako raspodijeliti novac i što je najpotrebnije napraviti u njihovu naselju “, rekla je. Iznijela je i mjere kojima bi potaknula gospodarstvo, poljoprivredu i turizam u Zelini, pri čemu je apostrofirala revitalizaciju športsko – rekreativnog vodenog kompleksa na bivšim bazenima.