Uncategorized

Poziv za prijave

Osmisli vizualni identitet povodom 20. rođendana Radio Studenta i uđi u legendu!

Osmisli vizualni identitet povodom 20. rođendana Radio Studenta i uđi u legendu!

Radio Student ove godine slavi 20. rođendan! Povodom jubilarne nam obljetnice organiziramo niz aktivnosti kojima ćemo obilježiti ovu okruglu brojku. Središnji događaj 2016. bit će veliki rođendanski koncert koji će se održati krajem studenog. No njime će tek započeti prava proslava našeg rođendana u kojoj ćete uživati nekoliko mjeseci i lakše dočekati proljeće!

Upravo zbog toga što pripremamo najluđu rođendansku proslavu ikad, odlučili smo objaviti otvoreni natječaj u kojem pozivamo sve kreativce/ke da se okušaju u izradi vizualnog identiteta za našu 20. godišnjicu!

Pristigle radove na natječaj za koncept vizualnog identiteta mora biti moguće aplicirati na sljedeće materijale:

1. Plakat za koncert (format plakata nije zadan). Na plakatu je potrebno predvidjeti prostor za datum i vrijeme događanja te izvođače (4 benda i 4 DJ-a).

2. Majice i ostali merchandise (rizle, šibice, čaše itd.)

3. Banner za web (veći i manji)

4. Prikladni font koji će se koristiti za potrebe flyera i programske knjižice

5. Label/znak/logo koji ćemo aplicirati na fotografije, plakate ostalih događanja pod našim pokroviteljstvom i slično, a koji će svojom simbolikom jasno predstavljati Radio Student

6. Sticker/pečat kojim se komunicira 20. godina Radio Studenta, a koji će svojom simbolikom jasno predstavljati Radio Student

Kao svojevrsna nit vodilja pri izradi koncepta neka vam bude moto Radio Studenta: ‘Radio koji nije za svakoga‘.

Radio Student neprofitni je medij koji (osim što ima najbolji glazbeni program) kontinuirano promiče vrijednosti civilnog društva i aktivizam, te se zalaže za promicanje i zaštitu ljudskih prava, toleranciju, borbu protiv nasilja i očuvanje okoliša. Stoga ćemo posebno dobrima ocijeniti one radove koji svojim izričajem uspiju predočiti upravo ove vrijednosti, koje čine samu bit našeg radija.

Osim planetarne popularnosti i titule najvećeg dizajnerskog podviga u posljednjih dvadeset godina, autoricu ili autora odabranog vizualnog identiteta nagradit ćemo s 2.500,00 kn dok ćemo ostale prijedloge izložiti na izložbi povodom 20. rođendana Radio Studenta.

Rok za dostavu prijedloga je 2. listopada 2016., a prijave i upite za dodatnim informacijama šaljite na rs@radiostudent.hr.