Članci s tagom: hdz

 • Kada HDZ preuzme retoriku Nepomirenih

  Kada HDZ preuzme retoriku Nepomirenih

  Hrvatska demokratska zajednica održala je u četvrtak konferenciju za novinare i novinarke pretencioznog naziva Zdravstveni odgoj – ideološko nasilje nad (...)

 • Samo tri žene u novom rukovodstvu HDZ-a

  Samo tri žene u novom rukovodstvu HDZ-a

  Izbori u HDZ-u su završili i ne samo da je Tomislav Karamarko postao predsjednikom, već su prošli i svi njegovi kandidati za potpredsjednike/cu te 8 od 10 (...)

 • Kojim će putem HDZ?

  Kojim će putem HDZ?

  U nedjelju će se u zagrebačkoj dvorani Lisinski održati dugoočekivani izbori za novo rukovodstvo Hrvatske demokratske zajednice . Time će završiti prilično brutalna (...)

 • Dvoličnost HDZ-a i bezličnost Kukuriku koalicije

  Dvoličnost HDZ-a i bezličnost Kukuriku koalicije

  Kako se približava kraj predizborne kampanje, teško se oteti dojmu da nijedna opcija nema, ili ne želi iznijeti, jasnu ideju o tome na koji će se način nositi s (...)

 • Stand-up seksizam

  Stand-up seksizam

  Odgovorite iskreno. Nije li vam preko glave tog nasrtljivog feminizma, baba koje se svugdje guraju s tim svojim žestokim lezbo-gardom, s tim svojim metlastim (...)

 • Rodno osviještena politika - što je to? 2. dio

  Rodno osviještena politika - što je to? 2. dio

  HDZ je danas predstavio svoj program Za Hrvatsku do 2015. I ako niste žena žrtva nasilja ili rodilja, već ste samo eto, žena kao takva, nema unutra za vas ništa posebno. Iako, u odnosu na Sanaderov program iz 2007. godine u kojem se riječ žena na 112 stranica spominjala točno jednom, u Kosoričinom programu spominje se nešto više puta. Uz ženu žrtvu nasilja, spominju se još i rodilje i majke, pa čak i ravnopravnost spolova.

 • Ženska solidarnost

  Ženska solidarnost

  Jedna od omiljenih parafraza Hobbesove rečenice "Čovjek je čovjeku vuk" glasi "Žena je ženi vučica" . Naročito je popularna u politici, a posebice za (...)

 • Hrvatski feniks

  Svi se sa sigurnošću možemo složiti, da je prošla godina bila politički vrlo burna. Bitan događaj svakako je bio odlazak Ive Sanadera .

 • Jadranka Kosor najpopularnija politička osoba mjeseca

  Jadranka Kosor najpopularnija politička osoba mjeseca

  Prema ocjeni građana u provedenom CRO-Demoskopu najpopularnija politička osoba ovog je mjeseca Jadranka Kosor koja je nakon više od dvije godine s vrha ljestvice popularnosti izgurala još uvijek aktualnog predsjednika Mesića. Druga najpopularnija političarka u zemlji je Vesna Pusić koja je četvrta na ljestvici popularnosti.

   

 • Žalosno je kad vlasti ne vide problem nasilja

  Žalosno je kad vlasti ne vide problem nasilja

  Verica Rupčić treći je mandat članica županijske skupstine Koprivničko-križevačke županije ispred Hrvatske demokratske zajednice, a od ovog mandata je i predsjednica (...)

<< < 3 4 5 6 7 > >>

Iz drugih medija

AEM