Članci s tagom: italija

 • Venecija dobila prvu gondolijerku

  Venecija dobila prvu gondolijerku

  Nakon 900 godina muške dominacije, Venecija je dobila prvu gondolijerku. Giorgia Boscolo, 23-godišnja majka dvoje djece je za "ulazak u muško društvo" morala proći iscrpan tečaj od 400 sati obuke i položiti završni ispit, što nažalost nije uspjelo ostalim dvjema djevojkama.

 • 'Zbog seksističkog Berlusconija bojkotirajte summit G8'

  Tri visokoobrazovane Talijanke uputile su otvoreno pismo prvim damama Velike Britanije Sari Brown i SAD-a Michelle Obama da bojkotiraju na summit G8 koji će se održati u L'Aquili zbog, kako ističu, "primitivnog ponašanja domaćina skupa Silvija Berlusconija prema ženama".

 • Za Republiku koja poštuje žene

  Za Republiku koja poštuje žene

  Talijanke nositeljice visokih odlikovanja iskoristile su u utorak Dan Republike da ozbiljno i oštro izlože kritici Silvija Berlusconija zbog njegova odnosa spram žena. U apelu "Za Republiku koja poštuje žene" one ga kore zbog "žena koje mediji veličaju ako su podložne moćnima i usklađene s tržišnim modelom koji škodi ženskom identitetu".

 • Kud god se okrenem guzice i sise...

  Kud god se okrenem guzice i sise...

  Ne mogu sakriti bijes, zgražanje i nevjericu koja se u meni bude svaki put kada gledam talijansku televiziju. Svi oni koju nemaju mogućnost stalne opskrbe (...)

<< < 2 3 4 5 6

Stup srama

Iz drugih medija

AEM