Članci s tagom: izlozba

 • Počnimo najbolje što se može u situaciji u kojoj se nalazimo!

  Počnimo najbolje što se može u situaciji u kojoj se nalazimo!

  Andreja Kulunčić hrvatska je umjetnica izrazito aktivna i priznata kako na domaćoj tako i na međunarodnoj sceni. Kroz svoj izrazito inkluzivan, interaktivan, (...)

 • 'Moj rad je bio queer prije nego se znalo što queer jest'

  'Moj rad je bio queer prije nego se znalo što queer jest'

  Vlasta Delimar najpoznatija je hrvatska body-art umjetnica/performerica koja je kroz svoj 35-godišnji multimedijalni umjetnički rad koristila seksualnost kao (...)

 • Vama na usluzi- umjetnost i svijet rada

  Vama na usluzi- umjetnost i svijet rada

  Povodom otvaranja izložbe 'Vama na usluzi-umjetnost i svijet rada' , održana je konferencija za medije na kojoj su prisustvovali/e kustosice izložbe Silvia (...)

 • Tematiziranje ženskog položaja - od prapovijesti do modernog doba

  Tematiziranje ženskog položaja - od prapovijesti do modernog doba

  'Ženski likovi muzeja Mimara: od ljubavnice do vladarice' figurira kao svojevrsna izložba u izložbi , a u zagrebačkoj Mimari je možete pogledati do 31. ožujka (...)

 • 'Tražim posao'

  'Tražim posao'

  U siječnju 2011. godine objavljen je oglas: 'Vizualna umjetnica hitno traži bilo kakav posao' i bilo je to sasvim dovoljno da privuče znatiželju brojnih ljudi.

 • Prekinimo šutnju!

  Prekinimo šutnju!

  Ako se ovih dana nađete u samom centru Zagreba, odvojite malo vremena i prošetajte kroz Centar Cvjetni. Do 31. listopada možete pogIedati izložbu fotografija na temu (...)

 • '... hoću li ikada biti novinarka ili književnica?'

  '... hoću li ikada biti novinarka ili književnica?'

  Nakon obilaska 40 zemalja, putujuća izložba Anne Frank zaustavila se u Hrvatskoj. Nakon Filozofskog fakulteta u Zagrebu, izložba seli u Muzej suvremene umjetnosti gdje (...)

 • 'Što se desilo s N(n)adom?'

  'Što se desilo s N(n)adom?'

  Ovaj rad koji je bio izložen u galeriji šibenske knjižnice a nosi naziv 'ŠTO SE DESILO S NADOM?', odnosi se na kulturu sjećanja, u društvu gdje je sjećanje uvjetovano (...)

 • 'Kako živjeti od umjetničkog rada?'

  'Kako živjeti od umjetničkog rada?'

  Dina Rončević multimedijalna je umjetnica koja se na lokalnoj, a potom i regionalnoj sceni počela "probijati" oko 2008. godine kada je krenula raditi i izlagati (...)

 • Crkva cenzurira i provodi inkviziciju

  Crkva cenzurira i provodi inkviziciju

  Izložba slika triju umjetnica - Marije Koruga, Monike Meglić i Melinde Šefčić pod nazivom 'Ženski autoportreti - upisivanje tijela' u kapelici Sv.

<< < 1 2 3 4 5 > >>

Stup srama

Iz drugih medija

AEM