Članci s tagom: muskarci

 • I muškarci boluju od anoreksije

  I muškarci boluju od anoreksije

  Sve više mladića i muškaraca nasmrt se izgladnjuje u patološkoj potrazi za savršenstvom. Anoreksični muškarci imaju mnogo toga zajedničko sa ženama koje pate od te (...)

 • Svi pričaju o silovanju

  Svi pričaju o silovanju

  ...i većina izrečenog su gluposti. Gdje god da se okrenemo, zadnjih dana svi pričaju o silovanju. No čini se da neki, počevši od republikanaca u Americi, (...)

 • 'Prestanite više cmizdrati da ste manje plaćene!'

  'Prestanite više cmizdrati da ste manje plaćene!'

  Novosti, dame! Trebate prestati non-stop lupetati o takozvanoj razlici u plaćama zasnovanoj na spolovima. Niste diskriminirane! Gotovo beznačajna razlika u plaćama (...)

 • Današnja situacija 'njega' i 'nje'!

  Današnja situacija 'njega' i 'nje'!

  I'm a man. I spell M-A-N...Kaže istoimena pjesma Black Strobea. Ali što danas znači biti muškarac? Nekada hranitelj i zaštitnik obitelji, ona jača strana obiteljske i (...)

 • Krvoločna borba za muškarca svojih snova

  Krvoločna borba za muškarca svojih snova

  Na samom početku, moram se ograditi od mogućih pretpostavki koje bi neki mogli navesti uzrokom ovoga teksta. Ne, ja nisam seksualno nezadovoljena osoba i ovih nekoliko (...)

 • Dejtanje - jel' se to jede?

  Dejtanje - jel' se to jede?

  Kao uvertiru ovoj pripovijetci o tijeku svijesti, dobro bi bilo pročitati genijalan članak na Jezebel.com . Ukratko: radi se o "dejtanju" (prema vlastitom (...)

 • Kada riječi zabole

  Kada riječi zabole

  Riječ "jeziv/creepy" ima dugu povijest. Dickens je prvi upotrijebio taj izraz u modernom smislu 1849. godine, no njegovo korištenje u značenju odvratne ili (...)

 • Je li recesija seksistička?

  Je li recesija seksistička?

  Muškarci kupuju donje rublje. Ekonomisti kupuju kamp prikolice. Parovi se rastaju. Obavlja se više facelift-inga. Komunalna poduzeća gube veće (...)

 • Znanost je dokazala: Žene su moralnije od muškaraca!

  Znanost je dokazala: Žene su moralnije od muškaraca!

  Prema istraživanju Roger Steare , žene su moralnije od muškaraca. Štoviše, žene starije od trideset godina imaju najjača uvjerenja.

 • Komisije za jednakost i ljudska prava daje veće plaće bijelim muškarcima!

  Komisije za jednakost i ljudska prava daje veće plaće bijelim muškarcima!

  Iz Komisije za jednakost i ljudska prava (EHRC) priznali su da su kod njih muškarci plaćeni više od žena . Izjava Komisije, koja bi poput psa čuvara trebala (...)

Iz drugih medija

AEM