Članci s tagom: poljska

 • Halo, biskup pri telefonu!!

  Halo, biskup pri telefonu!!

  Crkvena anti-in vitro kampanja u Poljskoj dobila je i najnoviji nastavak. Prenosile smo već priče o projektima potpune zabrane svih metoda potpomognute oplodnje o kojima debatira poljski parlament kao i najave različnih crkvenih akcija koje bi silom svog pritiska trebale doprinijeti što skorijem donošenju najrestriktivnijeg zakona u Europi, ako ne i u svijetu.

 • Za sve utjecajne bjegunce svijeta još nije sve izgubljeno...

  Za sve utjecajne bjegunce svijeta još nije sve izgubljeno...

  U subotu 26.09. uhićen je u Zurichu poznati poljski režiser Roman Polanski . Na temelju tjeralice izdane u SAD-u daleke 1978 tereti ga se za silovanje (...)

 • Horor se nastavlja

  Nakon ljetne pauze nastavlja se velika poljska debata o zakonskom rješavanju pitanja o medicinski potpomognutoj oplodnji. I prije godišnjih odmora biskupi su (...)

 • Kad srce kaže dijete i Poljska kaže NE!

  Hrvatska nije jedina zemlja u Europi u kojoj se danas vodi debata, vrlo emocionalna i puna uzajamnih optužbi, o prijedlogu izmjene zakona koji regulira postupke (...)

 • Žene smiju u eter samo popodne i navečer

  Žene smiju u eter samo popodne i navečer

  Skandal na nacionalnom radiju izbio je kada su novinarke prošlog tjedna zaključile da u rasporedu u dnevnim smjenama u informativnom programu uopće nema žena, već se one 'čuju' tek od 14 sati i uglavnom navečer. Naime uprava je zaključila da su muški glasovi ugodniji i da, kad muškarci čitaju vijesti, one zvuče uvjerljivije.

<< < 2 3 4 5 6

Iz drugih medija

AEM