Članci s tagom: pula

 • Po njima se ništa neće zvati

  Po njima se ništa neće zvati

  Stanovnici hrvatskih gradova ostaju bez neprocjenjivih resursa. Nema drugog Srđa, nema drugog Muzila, nema drugog Velikog Kaptola. To možeš upropastiti samo jednom (...)

 • Kakva je budućnost Pule?

  Kakva je budućnost Pule?

  Više od 4.500 tisuće građana i građanki Pule podržalo je prijedloge Inicijative Volim Pulu koja se zalaže za to da se na Muzilu realiziraju potrebe brojnih Puljana (...)

 • Pulski dječji dom ponovo nosi ime Ruže Petrović

  Pulski dječji dom ponovo nosi ime Ruže Petrović

  Nakon punih sedamnaest godina Ministarstvo socijalne politike i mladih vratilo je izvorno ime pulskom Domu za djecu, koji sada ponovno nosi ime Ruže Petrović, istarske (...)

 • Predstavama protiv homofobije

  Predstavama protiv homofobije

  Sedamnaest mu je godina tek, a mladi Puljanin, već je odavno pred sebe postavio izuzetno zahtjevan zadatak: utjecati na svijest ljudi oko sebe, posebice mladih, i (...)

 • Branislava Kliba i Zdenka Vratović za Pulu

  Branislava Kliba i Zdenka Vratović za Pulu

  Branislava Kliba i Zdenka Vratović kandidatkinje su Ladonje za zamjenice gradonačelničkog kandidata Bruna Nefata na predstojećim izborima u Puli, (...)

 • Predana kandidatura Tatjane Tomaić

  Predana kandidatura Tatjane Tomaić

  Nezavisna kandidatkinja za pulsku gradonačelnicu Tatjana Tomaić predala je sinoć potpise potpore građana i građanki grada Pule kojima se i ova kandidatkinja (...)

 • Predstavljamo: Tatjana Tomaić za gradonačelnicu Pule

  Predstavljamo: Tatjana Tomaić za gradonačelnicu Pule

  Tatjana Tomaić nezavisna je kandidatkinja za gradonačelnicu Pule. Po struci je profesorica talijanskog jezika i književnosti i magistrantica na Fakultetu političkih (...)

 • Predstavljamo: Lovorka Tomičić za gradonačelnicu Pule

  Predstavljamo: Lovorka Tomičić za gradonačelnicu Pule

  Lovorka Tomičić kandidatkinja je HDZ-a za gradonačelnicu Pule. Po struci je veterinarka sa 14 godina radnog iskstva i radi u veterinarskoj inspekciji, a u slobodno (...)

 • Grupa podrške za Tatjanu Tomaić

  Grupa podrške za Tatjanu Tomaić

  Tatjana Tomaić, nezavisna kandidatkinja za gradonačelnicu Pule ima Facebook grupu podrške: Tatjana Tomaić za gradonačelnicu grada Pule .

 • Tatjana Tomaić za gradonačelnicu Pule

  Tatjana Tomaić za gradonačelnicu Pule

  Motom 'Za novu Pulu' Tatjana Tomaić najavila je svoju kandidaturu za gradonačelnicu Pule na predstojećim lokalnim izborima na koje će izići kao nezavisni kandidat.

<< < 1 2 3 > >>

Iz drugih medija

AEM