Članci s tagom: rijeka

 • 'O vječnosti i drugim neprilikama'

  'O vječnosti i drugim neprilikama'

  U izdanju Udruge parNas izašla je nova, peta knjiga poezije riječke autorice Kristine Posilović pod nazivom 'O vječnosti i drugim neprilikama'.

 • 'Transparentnost medija je najvažniji aspekt demokracije'

  'Transparentnost medija je najvažniji aspekt demokracije'

  Meksička aktivistkinja i novinarka Andrea Arzaba , koja se uglavnom bavi problematikom okoliša, razvoja društva, kulture i ljudskim pravima, te pravde u društvu (...)

 • Neće biti Povorke ponosa u Rijeci

  Neće biti Povorke ponosa u Rijeci

  Udruga Lori obznanila je kako se ove godine neće održati prva Povorka ponosa u Rijeci. "Prije dvadesetak dana raspisan je poziv za prijavljivanje u (...)

 • Rijeka ne cenzurira: 'Fine mrtve djevojke' našle novi dom?

  Rijeka ne cenzurira: 'Fine mrtve djevojke' našle novi dom?

  Nakon što je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić usred snježnog kaosa, koji je okovao hrvatsku metropolu, naredio hitno uklanjanje plakata za predstavu (...)

 • U Rijeci obilježen 25. studeni

  U Rijeci obilježen 25. studeni

  Četiri milijuna žena u svijetu žrtve su trgovine ljudima, a eksploatacija žena i djece, rasprostranjenost prisilne prostitucije iz godine u godinu raste. Čak 70 posto ubojstava žena počine njihovi partneri, apostrofirala je uz ostalo Antonija Pintar, predsjednica Centra za participaciju žena u društvenom životu na pressici u povodu Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama.

 • Dorotea Pešić Bukovac i dalje na čelu gradskog vijeća Rijeke

  Dorotea Pešić Bukovac i dalje na čelu gradskog vijeća Rijeke

  Konstituirajuća sjednica riječkog Gradskog vijeća zakazana je za 10. lipnja ove godine. Vladajuća koalicija SDP-HNS-IDS-HSLS-HSS-ARS-SDA koja ima 19 vijećničkih mjesta (...)

 • Besplatna primarna pravna pomoć

  Besplatna primarna pravna pomoć

  Ministarstvo pravosuđa registriralo je riječki Centar za pravnu pomoć ženama žrtvama obiteljskog nasilja kao Centar za pružanje besplatne pravne pomoći, odnosno u Registar udruga ovlaštenih za pružanje primarne pravne pomoći.

 • Vesna Buterin predala kandidaturu za gradonačelnicu Rijeke

  Vesna Buterin predala kandidaturu za gradonačelnicu Rijeke

  Gradska vijećnica i HDZ-ova kandidatkinja za gradonačelnicu Rijeke Vesna Buterin predala je listu kandidata HDZ-a. Za svoje zamjenike predstavila je prof.dr.sc.

 • Predstavljamo: Vesna Buterin za gradonačelnicu Rijeke

  Predstavljamo: Vesna Buterin za gradonačelnicu Rijeke

  Vesna Buterin kandidatkinja je HDZ-a za gradonačelnicu Rijeke. U nastavku donosimo njezine odgovore na Libelin upitnik. obrazovanje: (...)

 • Buterin bi bila kuma na vjenčanju homoseksualnog para

  Buterin bi bila kuma na vjenčanju homoseksualnog para

  Vesna Buterin, HDZ-ova kandidatkinja za riječku gradonačelnicu, izjavila je u intervjuu za tportal da će, postane li ona gradonačelnica, o izgradnji džamije u Rijeci (...)

<< < 4 5 6 7 8 > >>

Stup srama

Iz drugih medija

AEM