Članci s tagom: sdp

 • Žene preuzele varaždinski SDP

  Marija Varović članica je Županijske skupštine Varaždinske županije u prvom mandatu. Dugi je niz godina angažirana u Socijaldemokratskoj partiji Hrvatske te Forumu (...)

 • Bez pravih ljudi, nema ni prave politike

  Bez pravih ljudi, nema ni prave politike

  Mirela Gajić jedna je od mlađih članica Županijske skupštine Zagrebačke županije, a ujedno je i članica Povjerenstva za ravnopravnost spolova Zagrebačke županije.

 • Prestanimo o osobama s invaliditetom razmišljati samo u kontekstu humanitarnih akcija

  Gordana Simonović razgovarala je za Libelu sa saborskom zastupnicom SDP-a Vesnom Škulić . Gospođo Škulić koji su po vama problemi žena s invaliditetom (...)

 • "Mi moramo biti primjer"

  "Mi moramo biti primjer"

  Dragica Vasić vijećnica je Gradskog vijeća grada Kutine u drugom mandatu ispred Socijaldemokratske partije Hrvatske, a ujedno je i potpredsjednica Foruma žena SDP-a (...)

 • Boli činjenica da ima toliko žena na Zavodu za zapošljavanje

  Gordana Simonović razgovarala je za Libelu sa saborskom zastupnicom SDP-a Nadicom Jelaš . Gospođo Jelaš, vrlo ste aktivni u radu saborskog Odbora za (...)

 • "Mlada žena u politici još je uvijek čudo"

  "Mlada žena u politici još je uvijek čudo"

  Vanja Vidiček ima 26 godina i u ovom je sazivu najmlađa članica Županijske skupštine Krapinsko-zagorske županije. Članica je SDP-a i potpredsjednica Foruma mladih (...)

 • Jacinih sto dana

  Malo tko je prije 100 dana očekivao da će Jadranka Kosor na mjestu premijerke dočekati jesen. Trebala je biti obična Sanaderova lutka na koncu, a na (...)

 • Kerum = Milanović

  Kerum = Milanović

  Slijedi jedan logički silogizam. Splitski gradonačelnik Kerum je primitivan. Šef SDP-a Milanović radi isto što i Kerum. Dakle, Milanović je primitivan.

 • Željka Antunović kandidirala se za predsjednicu zagrebačkog SDP-a

  Željka Antunović kandidirala se za predsjednicu zagrebačkog SDP-a

  Željka Antunović kandidirala se za predsjednicu zagrebačkog SDP-a te bi u slučaju pobjede na unutarstranačkim izborima postala de facto druga osoba u SDP-u. Naime, zagrebački je SDP najveća stranačka organizacija, a Zagreb kao glavni grad najznačajnija lokalna samouprava koja kontrolira više novaca nego sve druge lokalne samouprave zajedno.

 • "Ministar je očito u pripremi zakona konzultirao samog sebe"

  "Ministar je očito u pripremi zakona konzultirao samog sebe"

  Srednjovjekovni, rigidni zakon kakav smo dobili stupanjem na snagu Zakona o medicinski potpomognutoj oplodnji donesen je u Saboru na temelju obilja laži ministra Milinovića, a rezultat je taj da je Hrvatska jedina država u Europi koja ne provodi postupke biomedicinski potpomognute oplodnje, optužili su na današnjoj konferenciji za novinare esdepeovci Milanka Opačić i Igor Dragovan.

<< < 3 4 5 6 7 > >>

Stup srama

Iz drugih medija

AEM