Članci s tagom: skola

 • Slovenske profesorice i profesori žele LGBT teme u školama… Za razliku od Hrvata i Hrvatica

  Slovenske profesorice i profesori žele LGBT teme u školama… Za razliku od Hrvata i Hrvatica

  Slovenska organizacija Legebitra i u 2012. godini se bavila homofobijom u školama te je objavila rezultate istraživanja provedenog u 2011. godini među (...)

 • Svaki medo je moj medo! Za tolerantniju i pametniju Hrvatsku!

  Svaki medo je moj medo! Za tolerantniju i pametniju Hrvatsku!

  U noći uoči prosvjeda Ovo nije moj medo skupina Spletkarenje popravila je plakate, koji su prošli vikend osvanuli diljem Hrvatske , natpisima Svaki (...)

 • 'Seksualni odgoj bit će dio zdravstvenog odgoja u školama!'

  'Seksualni odgoj bit će dio zdravstvenog odgoja u školama!'

  Ministar znanosti, obrazovanja i sporta, Željko Jovanović , u subotu je na tribini riječkog SDP-a najavio uvođenje zdravstvenog odgoja u škole po hitnom (...)

 • Mit o "ženskom mozgu"

  Mit o "ženskom mozgu"

  Ideja da su mozgovi djevojčica i dječaka toliko različiti da bi trebali biti odgajani i obrazovani na različite načine i usmjeravani k različitim karijerama predstavlja jednu od najuspješnijih medijskih priča desetljeća. Mala skupina zagovornika promovirala je ovo gledište s takvim intenzitetom da je postalo uobičajenom mudrošću. Pišu najprodavanije knjige, drže govore pred velikim skupinama učitelja, roditelja i školskih administratora, i citirani su—beskonačno i uglavnom nekritički— od novinskih medija. Oni tvrde da će zbog velike razlike između dječaka i djevojčica jednospolni razred poboljšati školski uspjeh djece

<< < 1 2 3 4

Stup srama

Iz drugih medija

AEM