Članci s tagom: zagreb

 • Hrvatska solidarnost uz turske građane i građanke

  Hrvatska solidarnost uz turske građane i građanke

  Ispred turske ambasade u Zagrebu danas je održana akcija solidarnosti u organizaciji tridesetak hrvatskih organizacija civilnog društva s raznih područja koje su (...)

 • Studentska podrška radnicama DTR-a

  Studentska podrška radnicama DTR-a

  Studenti i studentice Filozofskog fakulteta podržali su u ponedjeljak radnice DTR-a koje se već tjednima prosvjednim šetnjama bore za isplatu zaostalih plaća (...)

 • Što nas ove godine očekuje na Animafestu?

  Što nas ove godine očekuje na Animafestu?

  U utorak u kinu Europa održana je press konferencija povodom skorašnjeg otvaranja 23. s vjetskog festivala animiranog filma - Animafesta Zagreb , (...)

 • Kako izvještavati o LGBT temama?

  Kako izvještavati o LGBT temama?

  U Novinarskom domu u Zagrebu prošlog petka i subote održana je međunarodna konferencija na temu LGBT teme i mediji: etičke specifičnosti i pitanje odgovornosti , (...)

 • Stranke i političari na Stupu srama

  Stranke i političari na Stupu srama

  Javna akcija Stup srama, kojom se htjelo upozoriti na nedovoljnu zastupljenost žena na kandidacijskim listama, održana je danas u centru Zagreba.

 • Samozapošljavanje žena

  Samozapošljavanje žena

  Grad Zagreb nositelj je 165.000 eura vrijednog IPA projekta, kojim bi se trebalo omogućiti samozapošljavanje 45 nezaposlenih visokoobrazovanih žena.

 • 'Bez participacije nema demokracije!'

  'Bez participacije nema demokracije!'

  Ljubičasta boja je boja promjene, pa je zato i zaštitna boja nove zagrebačke političke stranke ZA GRAD , koja pretendira promijeniti naše poimanje (...)

 • Neka iduća dva tjedna budu subverzivna!

  Neka iduća dva tjedna budu subverzivna!

  Kino Europa bilo je pravo 'it' mjesto u subotu navečer. Naime, nešto prije 20 sati Europu su 'okupirali' sa svih strana. Na otvorenje 6. Subversive Festivala (...)

 • Održana tribina "Život u transu"

  Održana tribina "Život u transu"

  U srijedu, 24. travnja, u Književnom klubu Booksa održana je četvrta Roza hipnoza, ciklus tribina koje je pokrenulo Udruženje Zagreb Pride, s financijskom podrškom (...)

 • Platforma 112 osudila diskriminatorne poruke prosvjeda protiv ćirilice

  Platforma 112 osudila diskriminatorne poruke prosvjeda protiv ćirilice

  Platforma 112, neformalna koalicija koja okuplja 69 organizacija civilnog društva, osudila je diskriminatorne poruke poslane s prosvjednog skupa protiv ćirilice u (...)

Stup srama

Iz drugih medija

AEM