Članci s tagom: zdravstveni-odgoj

 • Crkva vs. zdravstveni odgoj

  Crkva vs. zdravstveni odgoj

  I predstavnici Katoličke crkve u Hrvata zadnjih par dana odlučili su dati dugo očekivani (mada ne i priželjkivani) obol raspravi o "zloglasnom" modulu 4 zdravstvenog (...)

 • Za veze bez nasilja!

  Za veze bez nasilja!

  Prevencija nasilja među mladima i rodna ravnopravnost teme su koje je aktualizirao nedavno uvedeni zdravstveni odgoj u školama . U jeku rasprava oko programa (...)

 • VIDEO: Pronađi 'pomirene' na prosvjedu Nepomirenih!

  VIDEO: Pronađi 'pomirene' na prosvjedu Nepomirenih!

  Na Markovom trgu u srijedu popodne sakupilo se tek nekoliko desetaka osoba iz neformalne inicijative Nepomireni , koja se protivi zdravstvenom odgoju u (...)

 • Svaki medo je moj medo! Za tolerantniju i pametniju Hrvatsku!

  Svaki medo je moj medo! Za tolerantniju i pametniju Hrvatsku!

  U noći uoči prosvjeda Ovo nije moj medo skupina Spletkarenje popravila je plakate, koji su prošli vikend osvanuli diljem Hrvatske , natpisima Svaki (...)

 • Mir s vama, Nepomireni!

  Mir s vama, Nepomireni!

  Kad sam prošli petak objavila tekst ' O ljudima i medvjedim a ' , nisam ni slutila da će tim istim prilično bezazlenim tekstom vjerski fanatici na (...)

 • Bra-vo roditelji!

  Bra-vo roditelji!

  O uvođenju zdravstvenog odgoja u škole govori se već godinama, a odluka o njegovu pokretanju donesena je u kolovozu ove godine. Provedba programa zamišljena je uz (...)

 • Otvoreno pismo jedne studentice

  Otvoreno pismo jedne studentice

  Mnogo se pisalo o uvođenju zdravstvenog odgoja u hrvatske škole. Mnogo se i pričalo o tome. Neki su pričali previše, neki su šutjeli. Stigao je, dakle, trenutak da (...)

 • CESI o zdravstvenom odgoju!

  CESI o zdravstvenom odgoju!

  Ministarstvo znanosti i obrazovanja na svojim je službenim stranicama u srijedu konačno objavilo dugo očekivanu odluku o uvođenju, praćenju i vrednovanju provedbe (...)

 • U kurikulum zdravstvenog odgoja uključene publikacije feminističkih i LGBT udruga

  U kurikulum zdravstvenog odgoja uključene publikacije feminističkih i LGBT udruga

  Mjesec dana nakon što se već izvodi na nastavi u školama, objavljen je kurikulum zdravstvenog odgoja. Pod modulom o spolnoj/rodnoj ravnopravnosti i odgovornom (...)

 • Zdravstveni i seksualni odgoj u školama, ili tko tu koga ...?!

  Zdravstveni i seksualni odgoj u školama, ili tko tu koga ...?!

  Svi su se raspričali o zdravstvenom odgoju u školama pa htjedoh i ja uloviti koju minutu slave. S obzirom na činjenicu da sam žestoka zagovornica (...)

<< < 2 3 4 5 6 > >>

Iz drugih medija

AEM