Članci s tagom: zelena-akcija

 • Veće udruge trebaju stvarati partnerstva s manjima

  Veće udruge trebaju stvarati partnerstva s manjima

  Savjet za razvoj civilnog društva, kao tijela Vlade RH osnovan je u studenom 2009. godine, a u srpnju ove godine na njegovo je čelo, kao predsjednica izabrana (...)

 • Plomin C uzrokovat će čak 680 preuranjenih smrti

  Plomin C uzrokovat će čak 680 preuranjenih smrti

  Organizacije Greenpeace, Zelena akcija i Zelena Istra prezentirali su u petak Greenpeaceovu analizu o skrivenim troškovima planirane termoelektrane (...)

 • 'Lakše je ući u EU, nego zaustaviti projekt'

  'Lakše je ući u EU, nego zaustaviti projekt'

  Upalimo radio, TV ili otvorimo novine, svjedno, iz svih medija, pa i Interneta, zapljusnut će nas svakodnevne tvrdnje kako u Hrvatskoj vlada antipoduzetnička i (...)

 • Referendum kojega ne želite propustiti!

  Referendum kojega ne želite propustiti!

  Članovi Odbora za referendum i inicijative Srđ je naš dočekali su jutros autobus studenata i studentica koji su iz Zagreba došli glasati te su pozvali i ostale (...)

 • Obilježavanje Dana planeta Zemlje

  Obilježavanje Dana planeta Zemlje

  Dan planeta Zemlje obilježava se 22. travnja s namjerom jačanja svijesti i poštovanje ljudi za prirodni okoliš našeg planeta. U Hrvatskoj se Dan planeta Zemlje (...)

 • 'Utjecaji na okoliš golf-resorta na Srđu nisu prihvatljivi!'

  'Utjecaji na okoliš golf-resorta na Srđu nisu prihvatljivi!'

  Zelena akcija, Srđ je naš i Pravo na grad pozvali su ministra Mihael Zmajlovića da izda rješenje kojim se utjecaj na okoliš golf-resorta na Srđu (...)

 • Referendum 28. travnja!

  Referendum 28. travnja!

  Dubrovčani iDubrovčanke će 28. travnja izaći na referendum na kojem će odlučivati jesu li za usvajanje urbanističkog plana uređenja kojim se, uz izgradnju igrališta za (...)

 • Nikada više Varšavska!

  Nikada više Varšavska!

  Zagrebački aktivisti i aktivistkinje su u četvrtak pred Gradskom skupštinom uoči zasjedanja izvjesili transparent s porukom Nikad više Varšavska .

 • 'Manipulacija javnošću i ukidanje principa dobrog upravljanja'

  'Manipulacija javnošću i ukidanje principa dobrog upravljanja'

  U Dubrovniku je u organizaciji udruga Srđ je naš i Zelene akcije održana tribina pod nazivom Ekonomski aspekti golf resorta na Srđu.

 • Hrvatska još nije spremna zatvoriti Poglavlje 23

  Hrvatska još nije spremna zatvoriti Poglavlje 23

  "Smatramo da Republika Hrvatska u ovom trenutku još uvijek nije spremna zatvoriti Poglavlje 23, s obzirom na njegovu bit – osiguranje odgovarajuće razine vladavine prava putem djelotvornog pravosudnog sustava i mehanizama zaštite ljudskih prava. Naime, zatvaranje Poglavlja 23 pretpostavljalo bi da su pozitivne promjene u vladavini prava nepovratne, što još uvijek nije slučaj." poručilo je 14 organizacija na konferenciji za medije koja se održala 21. veljače na Markovom trgu.

<< < 1 2 3 4 5 > >>

Stup srama

Iz drugih medija

AEM