U fokusu

Uvredljivo, seksitički i jednostavno neukusno

10 najgorih seksi kostima za Noć vještica

10 najgorih seksi kostima za Noć vještica

Bliži se ono doba godine: poseban dan kada žene napokon mogu izraziti svoju seksualnost bez pravila i ograničenja, a muškarcima je dopušteno transformirati se u goleme hodajuće šale o penisima. Noć vještica je sve bliže, što znači da se proizvođači kostima i popratnih rekvizita sve više trude predstaviti seksi/penis motive u novom ruhu i na taj način stvorili što raznolikiju ponudu u kojoj će se doista naći za svakog ponešto. Nije li fantastično što napokon imamo industriju posvećenu proizvodnji robe niske kvalitete koja žene potiče da budu turbo seksi, a muškarce da bude nezreli? S druge strane, nije li pretvaranje slatke Disneyeve ribice u rastezljivu minijaturnu haljinicu ipak previše? I u kojem je to paralelnom svemiru kostim sa penisom u špagetima dobra ideja? No, krenimo redom! Slijedi top lista najgorih ´seksi´ kostima za Noć vještica.

10. Seksi klaun. Garantirano izaziva noćne more.

{slika}

9. Seksi gangsterica. Prilično upadljivo za nekoga tko se krije od zakona, nije li?

{slika}

8. Kostim s penisom u špagetima. Fuuuuuuj!

{slika}

7. Seksi istjerivačica duhova. Jeste li oduvijek žalile što u redovima ghostbusters-a (istjerivača duhova) nema mjesta za cure? U tom slučaju, pripremite se za dobre vijesti! Napokon je došlo vrijeme da i žene sudjeluju u jurcanju za nadnaravnim stvorenjima i osjećaju zajedništva koje pruža otkačena grupa. Hmm… a možda i ne.

{slika}

6. Seksi…hmm… Amerika? Ma, koga briga – glavno da je seksi!

{slika}

5. Seksi policajka na graničnom prijelazu. Jer ništa nije više seksi nego paziti da stranci ne upadnu na naš teritorij i ne preuzmu naše poslove.

{slika}

4. Kostim cameltoe*. Je li moguće da bi netko doista izdvojio $40 za ovaj užas?!

{slika}

3. Kostim ´popuši Drakuli´. Danas više nije dovoljno zašiti lutku za napuhavanje za nečije prepone da to izgleda uvjerljivo. A ne – čovjek mora zašiti lutku za napuhavanje za prepone transilvanijskog plemenitaša da bude primijećen.

{slika}

2. Pretila seksi hula-hula plesačica. Vau, ova žena je ekšli dopustila da ju fotografiraju u toj grozoti!

{slika}

1. Seksi kostim “U potrazi za Nemom”. OK, službeno je – apsolutno sve je seksualizirano. Ništa nije sveto..

{slika}

* Cameltoe (od riječi camel´s toe, devin papak), sleng izraz za velike stidne usne vidljive kroz usku odjeću

Prevela i prilagodila: Nada Kujundžić