U fokusu

Obilježavanje Svjetskog dana poduzetnica

Hrvatska udruga poslovnih žena i ove godine tradicionalno već deveti put obilježava Svjetski dan poduzetnica i proslavlja petnaestu obljetnicu svog postojanja pod visokim pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske Ive Josipovića i u suorganizaciji s Hrvatskom gospodarskom komorom. Udruga Krug ove godine po drugi puta između svojih članica izabire najbolju poduzetnicu i najbolju menadžericu za rezultate poslovanja ostvarene u 2009. godini. Ovogodišnja će se proslava održati u petak 21. svibnja 2010. u Vijećnici Hrvatske gospodarske komore u Zagrebu.

Obilježavanje Svjetskog dana poduzetnica

Hrvatska udruga poslovnih žena i ove godine tradicionalno već deveti put obilježava Svjetski dan poduzetnica i proslavlja petnaestu obljetnicu svog postojanja pod visokim pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske Ive Josipovića i u suorganizaciji s Hrvatskom gospodarskom komorom.

Udruga Krug ove godine po drugi puta između svojih članica izabire najbolju poduzetnicu i najbolju menadžericu za rezultate poslovanja ostvarene u 2009. godini.

2008. godine Krug je proveo prvo statističko istraživanje o ženskom poduzetništvu u Republici Hrvatskoj, a ove 2010. godine na svečanosti će objaviti sveobuhvatno i znanstveno obrađeno istraživanje na temu “Ostvarenje potencijala žena u poduzetništvu, znanosti i politici u Republici Hrvatskoj”. Projekt je realiziran u suradnji s autoricom znanstvene analize prof. dr. sc. Mirjanom Pejić-Bach, redovitom profesoricom na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu i s Ministarstvom gospodarstva, rada i poduzetništva RH.

Ovogodišnja će se proslava održati u petak 21. svibnja 2010. u Vijećnici Hrvatske gospodarske komore u Zagrebu.