U fokusu

Split Pride 2013

Prijave za besplatan prijevoz iz Zagreba za Split

Prijave za besplatan prijevoz iz Zagreba za Split

Lezbijska grupa KontraIskorak – Centar za prava seksualnih i rodnih manjina Rišpet – LGBT udruga Split pozivaju sve hrabre, moćne i odlučne na Split Pride 2013 koji će se održati 8.lipnja 2013. s početkom u 14 sati.

Povorka kreće iz Đardinaulicom Kralja TomislavaMarmontovom ulicom, zatim Rivom do zgrade “Banke” (središnji dio Rive predviđen za održavanje sličnih manifestacija) gdje će se održati Pride program u trajanju od 2 sata nakon čega se vraćamo u Đardin na odmor i okrijepu u hladovini.

U Split se kreće ujutro, a vraćamo se u Zagreb nakon završetka Pride programa i osvježenja. Za sudionike/-ce iz Zagreba osigurali smo vodu i vegetarijanske sendviče. Volonteri Split Pride-a bit će zaduženi za animiranje i informiranje sudionika/-ca iz Zagreba.

Podržite svoje prijateljice, prijatelje, sinove, kćeri, braću i sestre, susjede – lezbijke, gejeve, biseksualne i transrodne osobe. Podržite sami sebe – izađite iz ormara, jer u ormarima se ne snivaju, ni ne rađaju revolucije! Pokažite da je borba za prava LGBT osoba borba za ljudska prava – borba za vaša i naša prava.

Podržite Split Pride svojim dolaskom. Za sve detalje javite nam se na mail kontakt@split-pride.net. Prilikom prijavljivanja navedite svoje ime. Molimo sve zainteresirane da se jave na navedeni mail zbog organizacijskih potreba.