Uncategorized

U organizaciji inicijative AUT

Fembuvljak: Van iz ormara

Fembuvljak: Van iz ormara

Facebook događaja

LGBTIQ+ inicijativa FFZG-a AUT u četvrtak, 01. ožujka, u novom prostoru K Zone na Ozaljskoj 16, od 17 do 22 sata organizira feministički veganski buvljak, te poručuju da je pravo vrijeme da tvoja odjeća (a možda i ti?) izađe iz ormara!

“Bliži nam se proljeće, odlazi siva zima, sve oko nas postaje šareno, a blizu nam je IDAHOT i Pride. U redu, možda smo malo ubrzale, ali sve ovo znači da je pravo vrijeme za okupljanje zajednice i saveznica. Želimo da AUT-ov Fembuvljak bude druženje koje uključuje razmjenu dobara, pronalazak dobrog crop topa za šetnju povorkom, čitanje natalnih karata, uživanje u veganskim slasticama, razmjenu kristala, ma sve što možete zamisliti”, poručuju organizatorice. 

Osim buvljaka, AUT poziva sve zainteresirane DIY i crafty ljude, ali i tvorce i tvorkinje veganskih delicija te astrostručnjakinje i sve part-time vještice da nam se pridruže sa svojim znanjima i vještinama prijavom na ovom linku. 

*Napomena: svi proizvodi koje prodajete/razmjenjujete moraju biti isključivo veganski. Jedna od AUTovih vrijednosti je nenasilje, što uključuje i protivljenje specizmu. 

*Predlažemo da koju kunu ubacite u škrabicu za donacije FAKTIV-u kako bi im omogućile/i sredstva za organiziranje Noćnog marša 8. marta.