Uncategorized

LGBTIQ inicijativa FFZG-a AUT organizira novu AUTaonicu

LGBTIQ inicijativa FFZG-a AUT organizira novu AUTaonicu

LGBTIQ inicijativa FFZG-a “AUT” u srijedu, 21. listopada, u 19 sati započinje s AUTaonicom, programom vršnjačke podrške za LGBTIQ osobe, koja će se održati u prostoriji A001 na Filozofskom fakultetu. AUTaonica je namijenjena svim brucošima/icama i ostalima koji dosad nisu imali/e priliku razgovarati o autanju u sigurnoj i zatvorenoj atmosferi (ili jesu, ali žele još!). Dob nije bitna, kao ni studirate li na Filozofskom ili bilo kojem drugom fakultetu.

Iz AUT-a poručuju: ” Autanje je zaista veliki korak u našim životima. Zapravo, više velikih koraka.
To je proces koji se odvija tijekom cijeloga života, što nas ponekad toliko frustrira da gotovo poželimo da nam na čelu piše peder/lezba/bi/trans/… pa da ne moramo svaki put iznova ponavljati iste muke po autanju. Ormar je tijesan i sputava, ali ni izaći iz njega nije lako. Kako bilo, nema razloga da sve to skupa prolaziš sam/a. Umjesto toga, dođi na AUTaonicu razmijeniti recepte za preživljavanje autanja! Ne moraš reći ono što ne želiš, tako da su i sramežljivije među vama dobrodošle”.

Radionicu vode članovi i članice AUT-a u sigurnoj atmosferi. Potrebno se prijaviti na mail inicijativa.aut@gmail.com jer je radionica zatvorenog tipa i radi se u manjim grupama.

Isto tako, nakon AUTaonice, inicijativa organizira i tulum u petak, 23. listopada, s početkom u 20 sati u KSFF-u, kako bi veselo obilježili/e početak nove akademske godine!