Uncategorized

vidimo se na plesnom podiju

Najborbeniji antifa bubnjarski kolektiv Drum’n’bijes slavi 5. rođendan

Najborbeniji antifa bubnjarski kolektiv Drum’n’bijes slavi 5. rođendan

Dođite na proslavu petog rođendana najborbenijeg antifa bubnjarskog kolektiva u regiji – Drum’n’bijesa!

U subotu, 16. studenog od 22 sata u Surogatu (Pierottijeva 11, Zagreb) naše omiljene bubnjarke i bubnjari, uz rakije dobrodošlice i iznenađenje u ponoć, pozivaju vas i nas na ples do sitnih jutarnjih sati uz Dj Nadiu.

“Prošlo je već 5 godina od rođenja ideje o grupi bubnjarki i bubnjara kojie svojom bukom i ljutnjom izražavaju otpor prema strukturama opresije protiv kojih se svakodnevno borimo. Nabavilie smo bubnjeve, naoštrilie palice, izašlie na ulice i solidarno stvaralie buku te koračale i stajale s onima čija se prava i ljudsko dostojanstvo zakidaju!

Od tada smo postalie još glasnijei, borbenijei i bijesnijei! Od 4 članice naraslie smo na preko 20 osoba unutar kolektiva, podržalie više od 70 prosvjednih akcija i performansa i održalie preko 20 radionica bubnjanja u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Sloveniji i Crnoj Gori s mnogo volonterskih sati.

Zato je sada pravo vrijeme da proslavimo ovu bubnjarsko aktivističku priču koja i dalje ne jenjava, nego postaje sve jača i glasnija! Proslavite s nama 5 godina borbe i solidarnosti, 5 godina prijateljstva i podrške, 5 godina našeg antifa bubnjarskog kolektiva”, stoji u opisu eventa. 

Ulaz uz donaciju – 10 kn.