Uncategorized

indiegogo kampanja

Podržite #selimo rodu!

Podržite #selimo rodu!

Facebook događaja

Udruga Roditelji u akciji  (RODA) od Grada Zagreba dobila je na korištenje prostor u kojega sele svoj ured, Rodino gnijezdo. Kako bi mogli/e smjestiti sve zaposlenike i zaposlenice, volontere i volonterke, roditelje, korisnike i korisnice te sve aktivnosti, ideje i planove – potrebno je prostor prilagoditi potrebama RODE. 

“U proces uređenja ulazimo s ograničenim vremenom, velikim entuzijazmom i našim rukama spremnim brusiti, bojati, slagati, čistiti, te s budžetom jako ovisnim o vašim donacijama. Svojom donacijom pomozite urediti novo Rodino gnijezdo kako bismo mogle nastaviti mijenjati društvo u Hrvatskoj”, poručuju iz udruge.

Tim su povodom pokrenule Indiegogo kampanja u kojoj pozivaju na donaciju sve one koji/e to mogu – privatne osobe, osobe koje će lobirati za donacije tvrtkama, pozivaju na dijeljenje informacija o kampanji i na svaki doprinos koji možemo dati. 

“Rodino gnijezdo je mjesto okupljanja članica i članova Rode i mjesto gdje Rode dolaze na posao. To je mjesto na kojem se svakodnevno smišljaju i provode akcije za dostojanstvenu trudnoću, roditeljstvo i djetinjstvo”, poručuju organizatori/ice kampanje. 

Prikupljanje traje još 15ak dana, a detalje potražite na FB eventu.