Uncategorized

brendiranje proizvoda

Radionica ‘PR Tips and Tricks 4 Handmade’

Radionica ‘PR Tips and Tricks 4 Handmade’

Vox Feminae Festival ni ove godine nije zaboravio na vaše rukotovorine. Za sedmo izdanje umjesto već tradicionalnog buvljaka pripremili smo radionicu na kojoj možete naučiti kako da vaš handmade nakit, odjeća, ukrasi i ostale sitnice budu bolje plasirani i vidljiviji u javnosti.

Radionica PR Tips and Tricks 4 Handmade održati će se u nedjelju i ponedjeljak 24. i 25. studenog od 12. do 18. sati u zagrebačkom Pogonu (Kneza Višeslava 9).

Radionica će se sastojati od dva dijela. Prvi dan će biti posvećen brendiranju proizvoda, a drugi komuniciranju s medijima i javnošću.

Radionicu će voditi sociologinja, novinarka, PR-ica i dizajnerica nakita Vedrana Sunko, osnivačica udruge Biro Radost koja se bavi jačanjem vidljivosti civilnog društva i kulturnih projekata.

Prijavnica treba sadržavati sljedeće podatke: ime i prezime, ime brenda/proizvoda (ako postoji), broj mobitela i e-mail, opis projekta/brenda (do 750 znakova), adresu facebook stranice i internetske stranice (ako postoji), te opis potreba i problema s kojim se suočavate u promoviranju vlastitih rukotvorina.

Prijavu pošaljite, najkasnije do 22.11., na e-mail info@biroradost.hr. Požurite s prijavama jer broj sudionika/ca je ograničen.

Manjem broju sudionika izvan Zagreba samo u mogućnosti pokriti putne troškove, stoga navedite u mailu ako je potrebno, te od kuda dolazite.

Radionica se održava uz potporu platforme Clubture.