Uncategorized

tribina u booksi

Roza hipnoza #17: Di su ljudi?

Roza hipnoza #17: Di su ljudi?

Zagreb Pride/Facebook

Zašto se aktivistikinje_i bave aktivizmom? Kako se motiviraju iz dana u dan? Koje su prepreke na koje nailaze? Koliko im znače volonterke_i u radu? Kako dolaze do volonterki_a? Koliko je zaposlenica_ih u udrugama i kako se biraju zaposlenice_i? Koja je organizacijska struktura udruga? Postoje li šefice_ovi u udrugama?

Kako se možete uključiti u aktivizam? Kako doći do novog ljudstva? Kako se osjećati motivirano u ulozi volonterke_a i što možete očekivati od svojeg angažmana? Što vam udruge mogu pružiti ako se uključite u njihov rad?

Sve što vas je ikad zanimalo o tome zašto su aktivistkinje_i – aktivistkinje_i i kako i zašto se bave aktivizmom i koja je vaša uloga u tome, doznajte u opuštenoj atmosferi Bookse (Martićeva 14d) na sedamnaestoj ‘Rozoj hipnozi’ u srijedu 16. studenog 2016. od 20 sati.

“Roza hipnoza” je ciklus tribina u organizaciji Zagreb Pridea, a u sklopu ove tribine bavit će se pitanjem ljudskih potencijala nevladinih udruga i organizacija civilnog društva u Hrvatskoj i regiji.

Sudionice_i: Nataša Vajagić, Centar za građanske incijative Poreč, Lejla Huremović, Sarajevski otvoreni centar, Noah Pinatrić, K-Zona. Moderira Petra Tomašić, Zagreb Pride.