Uncategorized

Interaktivna radionica unutar tjedna mobilnosti

Udruga Amazonas: Aktivni i mobilni mladi

Udruga Amazonas: Aktivni i mobilni mladi

Anamarija Juroš

Želiš putovati, a pritom nešto i naučiti?

Pružamo ti mogućnost da u novoj školskoj godini putuješ! Možda se odlučiš provesti tjedan ili dva na planini, u velikom gradu ili malom gradu tako da odeš na svoj prvi Erasmus+ projekt. I to potpuno besplatno!

Ako ti ovo zvuči sjajno, Udruga Amazonas poziva te da se pridružiš interaktivnoj radionici koja će se održati u srijedu, 19. rujna, od 18:30 do 21:00 sat, na adresi Trg Francuske Republike 11, Zagreb.

Na radionici, koja će se sastojati od tri dijela, ćemo te informirati o mogućnostima mobilnosti unutar Europske Unije, dat ćemo ti praktične savjete kako pripremiti životopis i motivacijsko pismo te kako se prijaviti na projekte mobilnosti – gdje ih naći, kako odabrati odgovarajući projekt te što možeš na njemu očekivati. Također, moći ćeš iz prve ruke saznati kakav je život u drugoj zemlji. Naime, naši volonteri iz Španjolske, Italije, Francuske, Njemačke i Turske prezentirat će projekte u Zagrebu! Ispričat će ti kako su se odlučili godinu provesti volontirajući, s kakvim se izazovima susreću i što su do sad naučili iz tog iskustva.

Sve mogućnosti koje ćemo prezentirati su besplatne za krajnje korisnike, odnosno financirane su sredstvima Erasmus+ programa.

Ako se želiš informirati, motivirati i upoznati nove ljude prijavi se slanjem osnovnih informacija (ime, prezime, datum rođenja, status na tržištu rada, stupanj edukacije) te kratke motivacije (dvije, tri rečenice zašto se želite pridružiti radionicama) na iva@amazonas.hr. Prijave se primaju do nedjelje, 16. rujna u 23:59 sati. Broj mjesta je ograničen.

Prezentacije iskustva volontera Europske volonterske službe bit će na engleskom jeziku pa je potrebno bazično poznavati taj jezik.

Projekt provodi Udruga Amazonas, uz financijsku podršku Ministarstva vanjskih i europskih poslova.