Vijesti

06.09.2010. 10:10:54 (barkun.hr/HINA)

U Dubrovniku održan Međunarodni susret žena poduzetnica

Međunarodni susret žena poduzetnica održan je u u subotu  u Dubrovniku u organizaciji Županijske komore Dubrovnik Hrvatske gospodarske komore, a pod pokroviteljstvom Jadransko-jonskih gospodarskih komora. Skup je okupio stotinjak sudionica, a uz dubrovačke poduzetnice na susretu su bile i članice talijanskog ogranka poslovnih profesionalnih žena (BPW) te članice Udruge "Krug" - Hrvatske mreže poslovnih mreža.

Po riječima predsjednice dubrovačke podružnice "Kruga" Terezine Orlić cilj susreta je jačanje svijesti o ženskom poduzetništvu te potrebi međunarodnoga razumijevanja umrežavanja poslovnog informiranja, ali i poslovnog lobiranja.

BPW je nevladina međunarodna organizacija osnovana 1931. godine u Ženevi s federacijama i afilijacijama u 112 zemalja svijeta. Prvi hrvatski klub Pula je jedini ogranak (Associated Club ) na području jugoistočne Europe.

Sudionice skupa susrele su se i s hrvatskim predsjednikom Ivom Josipovićem koji je bio u obilasku Interuniverzitetskog centra gdje se taj skup i održavao.

Tagovi: ivo jospipović, krug, terezina orlić, žene poduzetnice, žene u businessu

Vezani članci:

Facebook komentari

Iz drugih medija

AEM