U fokusu

Splitski Pride od Đardina pa do Prokurativa

Na sastanku organizatora/ica Split Pride-a s predstavnicima/cama grada Splita i policije utvrđena je konačan smjer kretanja povorke i datum održavanja. Povorka će se održati u subotu, 11.06. 2011. s početkom u 11,00 sati. Sudionice i sudionici Pride-a krenut će ispred Đardina kroz Tomislavovu i Marmontovu ulicu, do Prokurativa, gdje je predviđen dvosatni završni program.

Splitski Pride od Đardina pa do Prokurativa

U Splitu je održan sastanak organizacijskog odbora Split pride-a s predstavnicima Grada Splita i Policijske uprave Splitsko –dalmatinske županije, a u povodu održavanja povorke. Sastanku su prisustvovali zamjenici gradonačelnika Jure Šundov i Anđelka Visković, pročelnik Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo i redarstvo, Pave Zaninović,  Pročelnica Ureda gradonačelnika, Marina Protić, načelnik Uprave Josip Bukvić,  te načelnik Sektora policije Slobodan Marendić, a u ime organizacijskog odbora koordinatori/ce udruga Domine, Kontra i Iskorak, Mirjana Kučer (Domine), Sanja Juras (Kontra) i Edo Bulić (Iskorak). Na sastanku je utvrđena konačna ruta i datum održavanja Pride-a. Povorka će se održati 11.06. 2011. s početkom u 11,00. Sudionice i sudionici Pride-a krenut će ispred Đardina kroz Tomislavovu i Marmontovu ulicu, do Prokurativa, gdje je predviđen dvosatni završni program.

Kako izvještava organizacijski odbor, predstavnici/e Grada, policije i organizatori zadovoljni su održanim sastankom i postignutim dogovorom.