Vijesti

19.04.2017. 07:25:00 - Libela

Star Wars Forces of Destiny

Star Wars junakinje dobivaju svoje kratke filmove

Star Wars pojačava svoje ženske snage kroz novu seriju kratkih animiranih filmova koji će pratiti heronine ove znanstveno fantastične sage, poput princeze Leie, Rey i Jyn Erso. Walt Disney Co i Lucas film najavili su da će se "Star Wars Forces of Destiny" fokusirati na "neispričane priče svakodnevno herojstva koji oblikuje sudbine" glavnih ženskih junakinja u franšizi.

Ovo je posljednji u nizu poteza Disneyja da proširi uglavnom mušku publiku serijala Star Wars, koji slavi 40. godišnjicu originalnog filma iz 1977. godine, u kojem su naslovne uloge igrali/e Carrie Fisher, Harrison Ford i Mark Hamill.

Filmovi dugi dvije do tri minute bit će objavljeni na Disneyjevom Youtube kanalu u lipnju, nakon čega će se na njih nastaviti još nekoliko na Disney Channelu najesen. Nove akcijske figurice i lutke, kao i druga roba, također će biti u prodaji.

"Star Wars Forces of Destiny je za sve one koji su bili/e inspirirani/e Leilinim herojstvom, Reyinom hrabrošću ili Ahsokinom snagom", rekla je Kathleen Kennedy, predsjednica Lucasfilma. Glumice Daisy Ridley (Rey), Felicity Jones (Jyn) i Lupita Nyong'o (Maz Kanata) će dati glasove ovim junakinjama. Glas princezi Leii dat će Shelby Young.

Fanovi su 2016. godine pokrenuli kampanju na društvenim mrežama pod heštegom #WheresRey kada se figurice neustrašive Ray nisu pojavile nakon izlaska filma Star Wars: The Force Awakens. John Frascotti, predsjednik tvornice igračaka Hasbro Inc., rekao je kako se baza fanova Star Warsa proširila od izlaska prvog filma te da će Forces of Destiny figurice privući kako nove, tako i stare fanove.

Tagovi: igračke, princeza leila, star wars

Vezani članci:

Facebook komentari

Stup srama

Iz drugih medija

AEM