Vijesti

 • EDUKACIJA ŽENA ZA PLASTENIČKI UZGOJ POVRĆA ILI CVIJEĆA

  EDUKACIJA ŽENA ZA PLASTENIČKI UZGOJ POVRĆA ILI CVIJEĆA

  Udruženje "Baranja" iz Bilja provodi Pilot projekt EKONOMSKO OSNAŽIVANJE ŽENA RURALNIH PODRUČJA koji je podržalo Ministarstvo regionalnog razvoja, šumarstva i vodnoga gospodarstva, sredstvima Svjetske banke u okviru Projekta PSGO, komponenta socijalna uključenost.

 • I MI SMO DIO DRUŠTVA

  I MI SMO DIO DRUŠTVA

  Udruga žena Romkinja "Romsko srce" iz Jagodnjaka krajem 2008. godine završila se s provođenjem projekta "I mi smo dio društva" koji je sufinanciran od strane Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti.

 • Predsjednikovi susreti

  Predsjednikovi susreti

  - Vidi kako ste mi pogodile ukus! - našalio se. - Obilate šestice - uzvratile su one. - Razigrane - primijetio je on. - E, možete se iza njih sakriti od svih problema - stiže uputa za uporabu. Ovaj dijalog je prema Javno.com vezan uz sliku koja je uz ovaj tekst.

 • Vesna Buterin za gradonačelnicu Rijeke

  Vesna Buterin za gradonačelnicu Rijeke

  Vesna Buterin HDZ-ova je kandidatkinja za gradonačelnicu Rijeke. Inače je diplomirana pravnica, asistentica na Pravnom fakultetu i trenutno je zastupnica u Saboru.

 • Tatjana Holjevac najavila kandidaturu za Gradonačelnicu Zagreba

  Tatjana Holjevac najavila kandidaturu za Gradonačelnicu Zagreba

  Predsjednica Sjedinjene nezavisne liste Tatjana Holjevac najavila je izlazak svoje nezavisne liste na lokalne izbore za gradonačelnicu, predsjednicu Gradske skupštine, inače funkciju koju trenutno obnaša, Vijeća gradskih četvrti, te Vijeća mjesnih odbora.

 • Zakon Lilly Ledbetter

  Zakon Lilly Ledbetter

  Američki predsjednik Barack Obama u četvrtak je potpisao zakon kojim bi se ukinulo nejednako plaćanje muškaraca i žena za isti posao

 • Uoči lokalnih izbora - drugo izdanje Preporuka

  Vladin Ured za ravnopravnost spolova priopćio je danas da je uoči predstojećih lokalnih izbora tiskano drugo izdanje Preporuke Rec(2003)3 Odbora ministara Vijeća Europe državama članicama o uravnoteženom sudjelovanju žena i muškaraca u političkom i javnom odlučivanju, prema kojoj ta zastupljenost (...)

 • Borba za ravnopravnost nastavlja se u tišini

  Već dvije subote građani nemaju priliku slušati emisiju Branke Žužić "Ona", koja se na Radio Puli emitira proteklih sedam godina, jer je - ukinuta.

 • Dodijeljene stipendije Za žene u znanosti

  Dodijeljene stipendije Za žene u znanosti

  Sonja Antić, liječnica, Ivana Bešlić, fizičarka, Ivana Buj, biologinja, te Danijela Horvatek, veterinarka, ovogodišnje su dobitnice stipendije Za žene u znanosti, koju već treću godinu zaredom u Hrvatskoj dodjeljuju Hrvatsko povjerenstvo za UNESCO i L'Oreal ADRIA

 • Napadnut "Peščanik"

  Napadnut "Peščanik"

  Nakon fizičkih napada, protivnici "Peščanika" su napali ovaj medijski projekt i u "virtualnom" svijetu na način da ruše njihov portal www.pescanik.net, a brojni slušatelji su javili da je u vrijeme emitiranja istoimene radijske emisije ometan signal B92, pa se gubio signal i čuo šum.

Iz drugih medija

AEM